Categories: اخبار نساجی

رضایت از پیشرفت ها ی استاندارد یورو۴ در سایپا

 

محمد جواد محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید از پارس خودرو از روند پیشرفت طرح ارتقای محصولات گروه خودروسازی سایپا به استاندارد یورو ۴ ابراز خرسندی کرد و گفت من صمیمانه از گروه خوردوسازی سایپا تشکر و قدردانی می کنم ما با تمام وجودمان احساس می کنیم که تأمین و تولید قطعات و ساماندهی آن برای ارتقای سطح استاندارد از سطح پیچیدگی بسیار بالایی برخوردار است. این کار علاوه بر آن که ابعاد اقتصادی پیچیده ای دارد مسائل فنی و کیفی آن هم بسیار دشوار است.

به گزارش افکار، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ابراز امیدواری کرد با تعامل گروه خودروسازی سایپا، سازمان حفاظت و محیط زیست و وزرات نفت به ویژه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران طرح ارتقای خودروها به استاندارد یورو ۴ به شکل مطلوب ساماندهی و سازماندهی شود. وی تأکید کرد که گروه خودروسازی سایپا نشان داده است که عزم جدی در به نتیجه رساندن طرح ارتقای خودروها به استاندارد یورو ۴ دارد. وی همچنین به این نکته اشاره کرد که مهندسان ایرانی در یک چهارم زمانی که خودروسازان جهانی طی کرده اند موفق به انجام این طرح شده اند. محمدی زاده گفت «ما این را با تمام وجودمان درک می کنیم و این نشانه اراده ای است که در میان دست اندرکاران این طرح وجود دارد و ما صمیمانه از آن تشکر می کنیم.» با این که تولید خودرو در ایران افزایش چشمگیر پیدا کرده و به سالانه بیش از یک میلیون خودرو رسیده اما آلودگی هوای تهران نه تنها به همان اندازه افزایش نیافته بلکه حتی کاهش هم یافته است. دغدغه فعلی ما در مورد آلایندگی اکنون دیگر ناکس و دی اکسید کربن و این ها نیست امروزه بیشتر نگرانی در مورد پی ام ۲.۵ است که به خودرو مربوط نیست.

برخی از منتقدان طرح جامع کاهش آلایندگی هوای تهران را فقط در حد شعار می دانستند و معتقد بودند اراده ای برای انجام آن وجود ندارد اما ما با افتخار اعلام می کنیم که مهندسی قوی، مدیریت اجرایی مصصم و اراده راسخی پشت اجرای آن است چون مردم ما استحقاق بیشتر از این را دارند.

محمدی زاده همچنین از توافق با وزارت نفت برای تولید ۹ میلیون لیتر سوخت مخصوص استاندارد یورو ۴ از اواخر خرداد خبر داد و گفت از اول تیر ماه هم به شکل تضمینی به ۱۱ میلیون لیتر افزایش خواهد یافت. وی با اشاره به دشواری های نوسازی پالایشگاه های با قدمت بیش از ۵۰ سال گفت همان طور که خودروسازان برای ارتقای موتور و قوای محرکه خودروهای خود نیاز به طراحی و ساخت ماشین آلات جدید دارند پالایشگاه ها نیز برای تأمین سوخت مورد نیاز برای این خودروها باید نوسازی شوند که فرایندی بسیار پیچیده و پرهزینه و زمان بر است.

محمدی زاده از این که گروه خودروسازی سایپا بهره وری را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده ابراز خرسندی کرد و در ادامه به این نکته اشاره کرد که افزایش قیمت خودرو به دلیل ارتقای استاندارد آلایندگی اجتناب ناپذیر است هر چند که مشتری حس محسوسی نسبت به این ارتقا استاندارد ندارد. این موضوع به بررسی بیشتر و تعامل برای حل آن با کمک سازمان های زیربط نیاز دارد.

در پایان محمدی زاده به این نکته اشاره کرد که سازمان محیط زیست سخت گیرانه فقط اجازه واردات خودروها با استاندارد یورو ۵ را داده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شمارش معکوس برای نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول ۱۴۰۳!

نمایشگاه بین‌المللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایش‌ها…

1 روز ago

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

2 روز ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

6 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

6 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 هفته ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

1 هفته ago