معاون راهآهن گفت: تا یک ماه آینده بخش قابل توجهی از مشکلات مرتبط با قرنطینه، گمرک و استاندارد مربوط به کالاهای وارداتی و صادراتی حل شود.
حسین عاشوری در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه سال گذشته میزان ترانزیت کالاهای وارداتی و صادراتی نسبت به یک ماه اخیر سال جاری کمتر بود در نتیجه مشکلی در این حوزه وجود نداشت، اظهار کرد: در یک ماه و نیم اخیر میزان ترانزیت کالاهای وارداتی و صادراتی افزایش یافت به همین دلیل حجم واگنهایی که از کشورهای آسیای میانه وارد کشور شد به شدت افزایش یافته است.
وی افزود:برای ورود واگن به کشور هماهنگیهایی در حوزههای مختلف نیاز داریم به عنوان مثال در بحث کالاهای وارداتی علاوه بر مباحث گمرکی موضوع قرنطینه و استاندارد کشور مربوطه نیز مطرح میشود.
عشوری با اشاره مشکلات مربوط به کالاهای وارداتی و صادراتی و مباحث گمرکی و استاندارد آنها گفت: جلساتی با معاون گمرک و مسئولان قرنطینه داشتیم که بخش قابل توجهی از این گونه مشکلات حل شد.
معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن اظهار امیدواری کرد: تا یک ماه آینده این مشکل را نداشته باشیم ضمن این که بنای ما این است که حوزه ترانزیت را به شدت تقویت کنیم.
وی افزود: به منظور تسهیل شرایط حمل بار ترانزیتی توسط شرکتهای ریلی و امکان رقابت میان حوزه ریلی و جاده با تصویب هیات مدیره راهآهن تخفیفات پلکانی در نظر گرفته شده به طوریکه حمل گندم و کود ترانزیتی از مبادی CIS از طریق مرز سرخس با اعمال تخفیف پلکانی با نرخ پایه ۲۰ درصد و تا سقف ۲۵ درصد خواهد بود.
عاشوری گفت: ۱۵ درصد تخفیف برای شرکتها و صاحبان کالایی است که از سایر تخفیف ها استفاده نکردهاند در نظر گرفته شده است.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…