Categories: اخبار نساجی

رقابت خودروسازان لوکس آلمانی در بازار ایران

رقابت خودروسازان لوکس آلمانی در بازار ایران
گمرک| شرکت خودروسازی بنز با وجودی که چند سال پیش از قصد خود برای خروج از ایران خبر داده بود، اما آمار نشان می دهد این خودروساز آلمانی همچنان بزرگ ترین خودروساز فعال در بازار خودروهای لوکس ایران است.
در سال گذشته بالغ بر هزار و ۱۶۳ دستگاه انواع خودرو بنز به ارزش بیش از ۹/۶۵ میلیون دلار وارد ایران شد. با این میزان واردات، بنز بزرگ ترین خودروساز لوکس فعال در بازار ایران طی سال گذشته بوده است. بنز همچنین از سایر رقبای آلمانی خود فروش بیشتری در ایران داشته است. در بین خودروسازان آلمانی پس از بنز، پورشه با واردات ۵۶۳ دستگاه خودرو به ارزش ۸/۴۹ میلیون دلار در رده دوم قرار گرفت و بی ام و با واردات ۲۶۲ دستگاه خودرو به ارزش ۱/۱۷ میلیون دلار سوم شد. در بین خودروسازان لوکس آلمانی، شرکت های آئودی، بنتلی و بوگاتی هیچ فعالیتی در ایران ندارند و آماری از واردات خودروهای این برندها در گمرک ایران به ثبت نرسیده است. این در حالی است که سال گذشته ۱۶ دستگاه خودروی اپل به ارزش ۲۵۱ هزار دلار وارد ایران شد. اپل واحد اروپایی شرکت خودروسازی امریکایی جنرال موتورز است.

واردات ۲۲ میلیون دلاری پوشاک
در سال گذشته ۲۱/۲ هزار تن انواع پوشاک به ارزش ۲۲ میلیون دلار وارد کشور شد که نسبت به سال ۸۹ با ۶۴/۱۱ درصد رشد ارزشی مواجه بوده است. در حالی که در سال ۱۳۸۹، ۴۳/۲ هزار تن انواع پوشاک به ارزش۲۰ میلیون دلار وارد کشور شد، این میزان در سال گذشته به رقم ۲۱/۲ هزار تن به ارزش ۲۲ میلیون دلار رسید که نشان می دهد از نظر وزنی ۰۵/۹ درصد کاهش و از نظر ارزشی ۶۴/۱۱ درصد افزایش یافته است. در سال گذشته ایتالیا، چین و امارات سه کشور عمده مبدا واردات پوشاک به کشورمان بوده اند که میزان واردات پوشاک از ایتالیا ۱۶۷ تن به ارزش چهار میلیون و ۶۶۹ هزار دلار بوده که نشان می دهد این کشور از نظر وزنی ۵۶/۷ درصد و از نظر ارزشی ۹۷/۲۰ درصد از سهم کل واردات پوشاک به کشورمان را به خود اختصاص داده است. میزان واردات از چین نیز در این مدت ۵۴۹ تن به ارزش چهار میلیون و ۳۷ هزار دلار بوده و این کشور از نظر وزنی ۸۱/۲۴ درصد و از نظر ارزشی ۱۳/۱۸ درصد از سهم کل واردات پوشاک به کشور را به خود اختصاص داده است. در سال گذشته همچنین ۹۸۶ تن انواع پوشاک به ارزش هشت میلیون و ۹۴۹ هزار دلار از امارات وارد شده است که از نظر وزنی ۵۶/۴۴ درصد و از نظر ارزشی ۱۹/۴۰ درصد از سهم واردات به کشور را نشان می دهد.

روزنامه اعتماد، شماره ۲۳۷۷ به تاریخ ۴/۲/۹۱، صفحه ۷ (چارسوق)

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

1 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

2 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

3 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

3 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

6 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

1 هفته ago