Categories: اخبار نساجی

روزنوشت ۲۹ اردیبهشت( جلسه روسای کمیسیون های اتاق تهران و ایران، صبحانه با مسئولین، کابینه فرانسه)

 

امروز با توجه به جلسه یکشنبه هیئت نمایندگان اتاق ایران قرار است بعد از ظهر جلسه روسای کمیسیونهای اتاق ایران برگزار گردد و بطور اتفاقی امروز اولین جلسه روسای کمیسیونهای ۷ گانه اتاق تهران در غیاب آقایان مهندس خوانساری و شهیدی تبار برگزار شد و روسای کمیسیونها نقطه نظرات و انتظارات خود را از هیئت رئیسه اتاق تهران بیان نموده و در مواردی نیز تصمیم گیری شد و ریاست اتاق از روسای کمیسیونها جهت حضور در جلسات شورای مشورتی دعوت بعمل آورد.


نکته جالب و قابل توجه جلسه صبح و بعد از ظهر روسای کمیسیونها عصبانیت مهندس خلیلی از روند امور و تردید ایشان در موثر بودن ادامه برخوردهای عاطفی و تعامل با مسئولین و ناامیدی مهندس پورفلاح از اقدامات انجام شده جهت تاثیر گذاری در بودجه و عدم تاثیر تلاش ها در اصلاح هدفمند سازی مرحله دوم یارانه ها و به نظر می رسد دو نوع نگاه در اتاق تا حدودی بهم نزدیک شده است یک دیدگاه که بیانگر نقطه نظرات خواستاران تحول در اتاق می باشد که خود را مکلف به وظیفه می دانست و اعتقاد داشت که ما به عنوان نمایندگان بخش خصوصی وظیفه داریم نسبت به بیان مشکلات بخش خصوصی اقدام کرده و وظیفه نمایندگی خود را انجام بدهیم و نباید بخاطر رسیدن به نتیجه اصول و مبانی را قربانی کرد و با دولت لابی گری کرد.


تعامل در تقابل یک دیدگاه متعلق به دوستان انجمن مدیران بود که خود را مکلف به نتیجه می دانست و لذا تلاش می کرد با تعامل با دولت و حتی روابط مخفی و دوستانه جهت حل مشکلات بخش خصوصی تلاش کرد و لذا در بسیاری از موارد هیچ ابایی جهت تعریف و تمجید از مدیران دولتی نداشت و با پیگیری مداوم و انجام کارهای علمی سعی نمود که به نتیجه مورد نظر دست یابد.اکنون دوستان انجمن مدیران و خواستاران تحول به یک تعادل در دیدگاهها رسیده اند و خواستاران ضمن رعایت اصل نمایندگی اعتقاد به تعامل با مدیران دارند و دوستان انجمن مدیران نیز پی برده اند که رسیدن به هدف با هر وسیله و هزینه ای منطقی نمی باشد.اکنون لازم است نمایندگان بخش خصوصی در اتاق تهران و ایران با بلوغ فکری و شناخت نسبی که از یکدیگر پیدا نموده اند با رعایت اصول و دیسیپلین سازمانی در جهت توسعه اقتصادی کشور و توانمند سازی بخش خصوصی و ارتقاء جایگاه اتاق بازرگانی گام بردارند. انشاء ا..


قبل از آنکه به جلسه هیئت رئیسه اتاق تهران اشاره نمایم لازم می دانم مواردی را توضیح دهم.
الف: امروز لیست کابینه جدید فرانسه منتشر شده بود. در این لیست نامی از وزرای تجارت، صنایع، انرژی و نیرو حتی آموزش و پرورش نمی باشد و وزرایی مانند جامعه و سلامت، توریسم و گردشگری، وزارت بازیاب مواد تولیدی و وزارت اصلاحات به چشم می خورد و این نوع ساختار نشانگر خروج دولت از عرصه تصدیگری می باشد و توجه به توریسم، محیط زیست و اشتغال جامعه. امید است که ما روزی شاهد کاهش نقش تصدیگری دولت در اقتصاد باشیم که به نظر میرسد مشکل اصلی اقتصاد کشور همین موضوع باشد.
در روزنوشت چهارشنبه به توجه اتاق تهران به موضوع روابط با روسیه اشاره نمودم و امروز در این رابطه یک جلسه با یکی از تجار ایرانی شاغل در روسیه داشتم و اتفاقاً نکاتی که ایشان درباره فقدان یک ستاد یا اتاق مشترک فعال جهت گسترش روابط با دو کشور بیان نمود با جمع بندی کارشناسان روابط بین الملل هماهنگی داشت و لذا ایشان را به امور بین الملل اتاق تهران جهت همکاری در دعوت از هیئت روسی یا اعزام هیئت به روسیه معرفی کردم.


ضمناً امروز دو مصاحبه از من درروزنامه آرمان و اعتماد چاپ شده بود که مصاحبه با آرمان درباره بودجه سال ۹۱ به نظر من بهتر از مصاحبه با اعتماد درباره صادرات نفت خام توسط بخش خصوصی تدوین شده بود و مصاحبه روزنامه اعتماد نیاز به ویرایش و اصلاحات زیادی داشته است که در تنظیم ان توجه و دقت نشده است.


تلاش کردم با مدیرعامل جدید بانک تجارت که از کرامنه(کرمانی ها) می باشد تماس بگیرم و از عدم همکاریبانک تجارت جهت اجرای ماده ۲۸ گلایه کنم که موفق نشدم. از ساعت حدود ۲:۳۰ جلسه هیئت رئیسه اتاق تهران تشکیل شد که مهمترین موضوع آن تصمیم گیری درباره تفویض اختیارات مربوط به وقف بیمارستان بازرگانان  به هیئت ۵ نفره و تمدید دهساله قرارداد با کمیته امداد و تخصیص یکصد میلیون تومان اعتبار جهت مقالات و همایش های اتاق که با مصوبه مرکز پژوهش ها و مرکز هم اندیشی اتاق و شورای پژوهشی ودبیرکل اتاق تهران پرداخت گردد.
پیگیری جلسات صبحانه با مسئولین با دعوت از وزراء و مسئولین ثبت شرکتها، مالیات، شورای رقابت و بورس و مدیران بانکهای خصوصی مورد تاکید قرار گرفت.                                                                                                                                                                                                              والسلام – سید حمید حسینی

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

17 ساعت ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

5 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

5 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

7 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

1 هفته ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago