Categories: اخبار نساجی

روز نوشت یکشنبه هفتم خرداد (مذاکره با روس ها، کمیسیون ضرایب مالیاتی)

 

یکشنبه روز نسبتاً آرام و بدون چالشی بود و تقریباً همه منتظر افتتاح مجلس شورای اسلامی و تعیین رئیس آن هستند که قرار است دوشنبه برگزار گردد.بحث مذاکرات هسته ای بغداد هنوز نقل محفل روزنامه ها و جلسات می باشد و بازار نیز همچنان سرگردان می باشد. گزارش آقای جلیلی در صحن مجمع تشخیص و برخورد اعضاء نیز قابل تامل بوده و جالب تر از همه دفاع آقای زیبا کلام از عملکرد هیئت اعزامی می باشد.
امروز صبح را با جلسه در محل کنسرسیوم پرشین انرژی با هیئت نفتی روسی که حضور فعالی در بازار ترکمنستان و قزاقستان دارد آغاز و جلسه تقریباً تا ظهر به طول کشید. راههای خرید و حواله وجه و ارسال کالا به ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و توافقاتی جهت خرید کالا برای سوآپ و ترانزیت بعمل آمد و امید است که در جریان اجرا با مشکلی مواجه نشویم.


سپس به اتاق تهران آمده و مدارک خود را جهت شرکت در کمیسیون ضرایب مالیاتی تهیه کرده و عازم جلسه شدم. برای جلسه امروز از چندین اتحادیه و تشکل دعوت بعمل آمده است که در جلسه حضور یابند و اسناد و استدلال خود در مورد نرخ مطلوب ضرایب مالیاتی بیان نمایند که متاسفانه انجمن سازندگان سیم و کابل در جلسه حضور نیافتند و پیمانکاران تجهیزات صنعتی و ساختمانی در جلسه حضور یافتند و دلایل خود مبنی بر لزوم کاهش ضرایب مالیاتی پیمانکاران را بیان نمودند که به علت کاهش ضرایب در سال گذشته نظر مساعدی در کمیسیون برای تعدیل وجود ندارد. اما حضور نمایندگان صنفی و اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان نان صنعتی و ارائه مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر همسان شدن ضرایب مالیاتی تولید کنندگان نان سنتی و صنعتی باعث شد که ضرایب مالیاتی این صنف کاهش یابد.
در مدت سه سال که اینجانب نماینده اتاق بازرگانی در کمیسیون ضرایب مالیاتی بوده ام ضرایب مالیاتی تولید کنندگان صنایع چوب، چرم، نساجی، شیرینی و شکلات، حمل و نقل، آب معدنی،آرد و گندم،پیمانکاری، صنعت پلاستیک و تجهیزات صنعتی و ساختمانی کاهش یافته است و ضرایب شرکتهای ساختمانی، دولت الکترونیک و بیمه نیز تعدیل شده است.


جلسه تقریباً تا ساعت ۶ به طول انجامید و نکته جالب این جلسه حضور فعال و ارزنده نمایندگان صنوف تولیدی و خدماتی می باشد که آقایان آزاد و احمدی حتی در جلساتی که مربوط به ضرایب مالیاتی شرکت ها می باشد و در حوزه اصناف نمیباشد حضور می یابند و در دفاع از منطقی شدن ضرایب مالیاتی واحدهای تولیدی و خرده فروشی همکاری و پیگیری می نمایند.
ساعت ۸ تا ۱۰ را در مجموعه انقلاب با والیبال سپری کردم و سپس عازم منزل شدم، امروز روزنامه اعتماد یک مصاحبه نسبتاً مفصل درباره قاچاق فرآورده های نفتی با اینجانب چاپ کرده است که مطالعه آن را به دوستان توصیه می کنم.
والسلام- سید حمید حسینی

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

5 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

6 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

7 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago