رولان؛ برند پوشاک ایرانی در پی تسخیر بازارهای جهانی

 

 

حضور مدیرعامل شرکت سالارباف در نشست هیأت‌مدیره انجمن صنایع نساجی ایران

هشتصد و هشتمین نشست هیأت‌مدیره انجمن صنایع نساجی ایران روز یکشنبه مورخ ۲۶ آبان با حضور اکثر اعضای هیأت‌مدیره برگزار شد و دکتر کامبیز سالاری، مدیرعامل شرکت‌ سالارباف با برند رولان در این نشست حضور یافت.

وی اظهار داشت که شرکت سالارباف در ابتدای دهه ۱۳۶۰ تأسیس شد که ظرفیت سالیانه آن در حدود ۱۲۰۰ تن پارچه گردباف بود. از اوایل دهه ۸۰ فرآیند دوخت به این مجموعه اضافه شده و در سال ۸۲ اولین پوشاک تولیدی آن به بازار عرضه شد.

دکتر سالاری خاطرنشان کرد که ورود به بازار پوشاک نیازمند کار مطالعاتی گسترده بود و مجموعه تحت مدیریت ایشان در حدود یک سال پژوهش در این زمینه انجام داد تا مشخص گردید که چه نوع کالایی را برای چه رده سنی تولید نمایند که در نهایت منجر بر ثبت برند رولان برای پوشاک کودکان گردید.

وی ادامه داد که در سال ۸۲ این مجموعه اقدام به خرید ۲ فروشگاه برای عرضه مستقیم محصولات خود نمود که به مرور توسعه یافته و تا سال ۸۶ به بیش از ۴۰ فروشگاه افزایش یافته که در حدود ۲۰ درصد از محصولات آن از طریق مجموعه سالارباف تأمین شده و مابقی بطور سفارشی و توسط سایر تولیدکنندگان موفق داخلی تأمین می‌گردد. شایان ذکر است که اشتغال این مجموعه نیز در حال حاضر بالغ بر حدود ۴۰۰ نفر می‌باشد.

وی اعلام کرد که با وجود قاچاق پوشاک به کشور، صنایع نساجی ایران تنها صنعتی است که بطور غیر رسمی عضو سازمان تجارت جهانی شده و علی‌رغم این موضوع، تولیدکنندگان داخلی در حال تولید و رقابت با محصولات وارداتی هستند.

نامبرده با اشاره به علمی بودن فرآیند تولید کالای نهایی اظهار داشت که از هر ۲۰ برند ایجاد شده یک برند موفق خواهد بود که باقی بماند چرا که حضور موفق در این زمینه نیازمند تحقیقات گسترده در زمینه طراحی، کیفیت، تبلیغات و فروش است که می‌باید توسط تولیدکننده صورت پذیرد.

مدیرعامل شرکت سالارباف در ادامه به حضور موفق این برند در کشور انگلستان اشاره کرده و اعلام کرد که ایجاد ۵ فروشگاه در انگلستان در برنامه‌های این شرکت وجود دارد که تاکنون ۲ شعبه افتتاح شده و پیش‌بینی می‌شود که ۳ فروشگاه دیگر نیز تا پیش از کریسمس سال جاری آغاز به کار نمایند.

وی با اشاره به قدرت رقابت محصولات با نام رولان با برندهای خوشنام و باسابقه‌ای همچون mother care و H&M اعلام کرد که مزیت رقابتی ما کیفیت و تنوع محصولات است. ایشان یکی از عوامل موفقیت برندهای اروپایی را قدرت طراحی بالای آن‌ها دانسته و اعلام کرد که در دوران تحقیقات بازار، نمونه‌های بسیار زیادی از برندهای مختلف توسط این مجموعه خریداری و مورد ارزیابی دقیق قرار دادند و در حال حاضر پوشاک عرضه شده با برند رولان قادر است با کیفیت و تنوع خود به رقابت با محصولات برندهای معروف پرداخته و حتی فروشی بیش از آن‌ها داشته باشد.

وی همچنین یکی از عوامل موفقیت این برند در اروپا را تأکید بر پنبه‌ای بودن محصول در تبلیغات خود دانسته و اعلام کرد که خوشبختانه صنایع نساجی ایران قادر به تولید نخ‌های بسیار مناسب جهت استفاده در پارچه و پوشاک هستند.

دکتر سالاری خاطر نشان کرد که برند رولان در حال حاضر در برخی کشورها همچون انگلستان، ترکیه، مالزی، سنگاپور و امارات ثبت جهانی شده و این شرکت در نظر دارد پس از توسعه مناسب این برند در انگلستان، فعالیت خود را در کشورهای دیگر اروپایی و همچنین کشورهای همجوار ایران نیز گسترش دهد.

وی تغییر فصل را عامل بسیار مهمی در عرضه پوشاک دانسته و اظهار داشت که به منظور افزایش امکان تأمین به موقع محصولات در فروشگاه‌های مختلف، هم‌اکنون در حال بررسی شرایط تولید در کشورهایی همچون چین، بنگلادش و تایلند هستند تا در صورت لزوم بخشی از محصولات خود را از طریق کشورهای دیگر تأمین نمایند.

نامبرده در پایان با اشاره به برخی مشکلات داخلی در زمینه تولید، از جمله برخورد سازمان تعزیرات با قیمت محصولات برندها، ابراز امیدواری کرد که با کاهش تحریم‌ها علیه کشور، بخشی از مشکلات موجود، به ویژه در زمینه مسائل بانکی و تأمین سرمایه در گردش واحدها از میان برداشته شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago