در این مطلب، آخرین دادههای آژانس تجاری ایالات متحده “Office of Textiles and Apparel (OTEXA)” در دوره ژانویه تا ژوئن ۲۰۲۲ و تحلیل آنها ارائه خواهد شد.
بر اساس به روزترین دادهها، ایالات متحده در این مدت ۵.۰۱ میلیارد دلار پوشاک از بنگلادش وارد کرده است، در حالیکه واردات آنها از سراسر جهان ۴۹.۵۸ میلیارد دلار بوده است.
بنگلادش با سهم ۱۰ درصدی از کل واردات پوشاک ایالات متحده، سومین منبع بزرگ پوشاک ایالات متحده است. واردات آمریکا از بنگلادش نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱، ۶۰.۳۰ درصد افزایش یافته است در حالی که واردات پوشاک جهانی آنها ۴۰.۱۴ درصد رشد داشته است.
چین به عنوان بزرگترین منبع واردات پوشاک برای ایالات متحده و با داشتن سهم ۲۰.۶۷ درصدی، رشد سالانه ۴۰.۱۵ درصدی را به ثبت رسانده است. واردات آمریکا از چین در این مدت به ۱۰.۲۵ میلیارد دلار رسیده است.
ویتنام دومین منبع بزرگ واردات پوشاک برای ایالات متحده است که در مدت مشابه ۳۵.۰۳ درصد رشد داشته است. آمریکا ۹.۱۹ میلیارد دلار پوشاک از ویتنام وارد کرده است. سایر کشورهای دارای رشد قابل توجه، شامل اندونزی با ۶۰.۲۷ درصد، کره جنوبی ۵۷.۷۷ ، هند ۵۷.۲۲ ، کامبوج ۵۲.۵۲ و پاکستان با ۴۹.۹۹ درصد هستند.
در ادامه، مقدار واردات پوشاک ایالات متحده در سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ و همچنین مقدار رشد آن در این بازه گزارش شده است.
نمایشگاه DOMOTEX asia/CHINAFLOOR در سال آینده از تاریخ ۲۶ تا ۲۸ می ۲۰۲۵، بار دیگر…
متأسفانه آگاهی پایین در مورد استانداردهای نساجی در بسیاری از شرکتهای ایرانی، بهویژه در بخشهای…
شرکت ساتین، پیشرو در ارائه فناوریهای نوین در صنعت چاپ و بستهبندی، از حدود ۸…
چرا با وجود عدم صدور ویزا از سوی کشورهای اروپایی، نمایشگاهها باید در این قاره…
مقدمه: انتخاب پارچه مناسب برای هر فصل یکی از کلیدهای موفقیت در صنعت نساجی و…
در حاشیه نشست مطبوعاتی نمایشگاه ایتما اسیا آقای الکس زوکی در مورد بحث مهم تولید…