Categories: اسلاید شو

رکود و بازار کساد تنها عامل حضور شرکت ها در نمایشگاه است

جعفر بختیاری – مدیر عامل شرکت فرش توس

رکود و بازار کساد تنها عامل حضور شرکت ها در نمایشگاه است
تبلیغات خارجی نمایشگاه بسیار ضعیف بوده

 

آقای بختیاری نمایشگاه امسال را دارای ضعف های  اساسی می داند و اعتقاد دارد تنها رکود بی سابقه بازار و نداشتن مشتری است که شرکت ها را به حضور در نمایشگاه امسال ترغیب کرده است. ایشان با انتقاد شدید در مورد شرایط نمایشگاه به خبرنگار مجله کهن گفت : “برای حضور شایسته در نمایشگاه فرش ماشینی تهران شرکت ها متحمل هزینه های بسیار زیادی میشوند اما متاسفانه عملا نتیجه ملموسی برای  آنها به همراه ندارد و اگر این رکود بی سابقه و نیاز مبرم تولیدکنندگان به فروش و یافتن مشتریان جدید در این برهه زمانی حساس وجود نداشت استقبالی از نمایشگاه امسال به عمل نمی آمد. متاسفانه برگزارکنندگان بیشتر به فکر منافع مالی و درآمدزایی شخصی هستند و متاسفانه به حقوق شرکت کنندگان توجهی نمی کنند. به نظر من اینگونه رفتارها که باعث نارضایتی بسیاری از غرفه گذاران شده صلاحیت برگزاری نمایشگاه را زیر سوال میبرد. به نظر ما نمایشگاه در برهه کنونی که شرکت ها به دنبال صادرات هستند فقط در فروش غرفه خلاصه نمی شود. متاسفانه برای این نمایشگاه به هیچ وجه بازاریابی و تبلیغات خارجی انجام نشده است اگر هم انجام شده از برگزار کنندگان تقاضا دارم فعالیت های انجام شده را اطلاع رسانی کنند. نمایشگاه امسال با سال گذشته تفاوت چشمگیری ندارد.”

ایشان ضمن اشاره به کلکسیونهای جدید ارائه شده توسط شرکت فرش توس در نمایشگاه امسال گفت: ” ما امسال طرحهای بسیار جدیدی را مطابق با سلیقه بازارهای صادراتی و اروپا به نمایشگاه آورده ایم به امید اینکه شاید چند تاجر خارجی را در نمایشگاه ملاقات کنیم. شرکت فرش توس در مقاطعی صادرات قابل توجهی به کشورهای استرالیا و ژاپن  و نیز کشورهای حوزه خلیج فارس داشته است”
ایشان در مورد محصولات تولیدی فرش توس و ذائقه بازار نیز اظهار داشت:” ما در حال حاضر طیف وسیعی از فرش های شانه ۳۰۰، ۵۰۰، ۷۰۰ و ۱۰۰۰ ده رنگ را تولید می کنیم. اما متاسفانه اوضاع نا بسامان بازار باعث شده ذائقه بازار نه توسط مردم بلکه به وسیله فروشندگان فرش تعیین شود و هر کالایی که سود بیشتری برای آنها داشته باشد آن کالا را بیشتر تبلیغ و تعریف می کنند.”
آقای بختیاری تغییر زمان نمایشگاه و برگزاری بین ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۰:۰۰ را مثبت و آنرا در جهت استقبال بیشتر از نمایشگاه اقدامی موثر دانست.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

4 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

5 روز ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

5 روز ago

کاربرد فرآیندهای تحت خلا در صنعت نساجی

فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزه‌ها عبارتند…

6 روز ago

ترکیه رتبه دوم را در صنعت منسوجات خانگی خوشخواب به دست آورد.

صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامین‌کننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…

6 روز ago