رئیس مجمع عالی واردات بر ضرورت الکترونیکی کردن فرآیندهای واردات و صادرات و توسعه تجارت الکترونیکی در کشور تاکید کرد و گفت: باید به سمت حذف هزینه زمان در فرآیندهای گمرکی حرکت کنیم.
محمدحسین برخوردار در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: در کشورهای همجوار مانند ترکیه و همچنین گرجستان امور گمرکی کالاهای وارداتی و ترانزیتی پیش از اینکه کالا به محل ترخیص یا مقصد ترانزیتی برسد ، انجام می شود و این کار از طریق دولت الکترونیک انجام می گیرد.
وی گفت: باید تلاش کنیم فرآیند ترخیص کالا یا عبور کالاهای ترانزیتی در گمرکات کشور در حداکثر یک ساعت انجام شود که در کاهش هزینه تمام شده تامین و توزیع کالا موثر خواهد بود.
برخوردار همچنین خواستار وحدت رویه در میان دستگاه های اجرایی برای کمک به تجارت کشور شد و افزود: هرگونه شتاب زدگی در صدور بخشنامه ها و همچنین تعدد غیرضروری در دستورالعمل های گمرکی باعث افزایش هزینه ها و سردرگمی فعالان تجاری و اقتصادی می شود.
رئیس مجمع عالی واردات گفت : حمایت از تولید ملی به معنای نفی تجارت خارجی نیست و باید این بخش هم ساماندهی شود.
برخوردار گفت: واردات هم البته باید به افزایش ارزش افزوده در اقتصاد ملی کمک کند.
عضو هیئترئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت : فعالان اقتصادی باید بتوانند با پیش بینی پذیر شدن آینده ، برنامه ریزی کنند و سرمایهگذار و تولیدکننده بتواند نتیجه سرمایهگذاری و تلاش خود را پیشبینی و برنامه ریزی کند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…