مدیرکل سازمان تولید اسکناس و مسکوک بانک مرکزی از آغاز عرضه ایران چکهای جدید ۵۰ هزار تومانی به چرخه پولی کشور از تیر یا مردادماه سال آینده خبرداد.
به گزارش مهر، مجید صنیعی امروز در نشستی خبری در بانک مرکزی با موضوع اقدامات این بانک در آیتانه سال نو گفت: ایران چکهای جدید جایگزین ایران چکهای فعلی می شوند، طرح ایران چکهای جدید نوین است و اندازه آن به میزان اسکناسهایی است که در آینده و پس از اصلاح پولی و ساماندهی پول ملی چاپ خواهند شد.
مدیرکل سازمان تولید اسکناس و مسکوک بانک مرکزی با بیان اینکه این امر باعث می شود که مردم با اسکناسهای پس از اصلاح پول ملی آشنایی داشته باشند، افزود: در سال جاری تولید اسکناس ۵۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی از خروج ایران چکهای یک میلیون ریالی از چرخه پولی کشور خبرداد و اظهارداشت: تولید اسکناس ۱۰۰ هزار ریالی توانست بار جمع آوری ایران چکهای یک میلیون ریالی را بر دوش بکشد.
به گفته صنیعی، مسکوکات رایج جامعه سکه های ۲۵۰ تا ۵ هزار ریالی است، این در حالی است که میزان تولید مسکوکات در سال جاری به میزان سال گذشته بوده است.
وی از امحا و جمع آوری ۵۰۰ میلیون قطعه اسکناس فرسوده در سیستم بانکی خبرداد و با بیان اینکه این رقم در سالجاری بیش از یک میلیارد قطعه اسکناس فرسوده بوده است، افزود: وضعیت اسکناسهای فرسوده و ریز در سال ۹۱ ساماندهی می شود.
مدیرکل سازمان تولید اسکناس و مسکوک بانک مرکزی از تصویب مقررات و آئین نامه های اصلاح پول ملی در دولت و برخی از آنها در مجلس خبرداد و عنوان کرد: موارد اجرایی در این زمینه به سازمان تولید اسکناس و مسکوک ارائه شده است.
وی با تاکید بر اینکه طرحهای متفاوتی برای اسکناس و سکه ها پس از اصلاح پولی طراحی شده است، از آمادگی بانک مرکزی بری ارائه سکه و اسکناسهای جدید در ظرف مدت مشخص در صورت تصویب آئین نامه های مربوطه خبرداد.
صنیعی شایعات مربوط به حذف تولید سکه گرمی را رد کرد و گفت: سکههای گرمی همچنان تولید می شود اما ممکن است که در بسته بندی و با کیفیت بهتری به بازار ارائه شود.
مدیرکل سازمان تولید اسکناس و مسکوک بانک مرکزی سرانه مسکوک را ۴۰ تا ۴۲ قطعه عنوان کرد و افزود: سرانه سکه می تواند در سالهای آینده افزایش یابد. در حال حاضر ۸ میلیارد قطعه اسکناس در بازار در حال گردش است و سرانه اسکناس ۱۰۰ برگ است که تغییری نسبت به گذشته نداشته است، ضمن اینکه حجم خالص اسکناس و ایران چک ۲۷۳ هزار میلیارد ریال است.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…