عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به سفر اخیر هیئت تجاری به روسیه گفت: باید زیرساختهای مناسب حملونقل و ترانزیت کالا توسط دولت ایجاد شود که به این موضوعات تنها در حرف پرداخته میشود.
مسعود دانشمند در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: در نشستهای اخیر که در پی سفر هیئت تجاری به روسیه برگزار خواهد شد باید مشخص شود دو کشور از یکدیگر چه کالا و محصولی را خواستارند.
وی ادامه داد: به نظر میرسد خرید و فروش کالاهایی که در گذشته بین ایران و روسیه انجام میشد در تفاهم نامه اخیر جایگاهی نداشته و صنعت روسیه، به دلیل همخوانی صنعت ایران با غرب نیازی از ایران را رفع نخواهد کرد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران بیان کرد: امکان دارد محصولات کشاورزی، باغی و جالیزی که نیاز روسها است با توجه به میزان نیاز و استانداردهای روسیه صادر شود، اما در پی فروش این محصولات جای سوال دارد که چگونه باید این محصولات صادر شود.
وی گفت: صادرات به روسیه به دلیل عدم تجربه کافی و وجود زیرساخت مناسب آنچنان امکان پذیر نیست از این رو اولویت اول باید ایجاد زیر ساخت حملونقل با توجه به شرایط دو کشور باشد زیرا از یکماه آینده هوای روسیه به شدت سرد شده که اگر سیستم حملونقل تجهیز نباشد محصولات دچار سرمازدگی خواهد شد.
دانشمند با اشاره به این که باید مسائل بانکی در سفر هیئت تجاری به روسیه مورد بررسی قرار گیرد، تاکید کرد: بعد از ایجاد زیر ساخت و تجهیز آن باید به صادرات نظارت شود تا حجم صادرات به نیاز داخلی لطمه وارد نکند.
این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: اگر سیستم حملونقل مناسب ایجاد شود ناخواسته کریدور شمال به جنوب که میتواند نقش مهمی در ترانزیت ایران در مسیر جهانی ایفا کند و از سالیان قبل بدون پیشرفت قابل توجهی مانده، به یکباره پیشرفت خوبی داشته باشد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا طرحهای ملی زیرساخت، همچون کریدور شمال به جنوب، کریدور شرقی و… با وجود آنکه طرحهای قبل از انقلاب هستند پیشرفتی نداشته و قابل بهره برداری نیستند، گفت: به دلیل این که سازوکار اجرایی مناسب برای این طرحها تدوین و اجرا نشده طرحها با گذشت سالیان بسیار به بهره برداری نرسیده است.
دانشمند بیان کرد: اشکال کار جایی است که دولت میخواهد کار را خودش انجام دهد اما نمیتواند و در کنار آن بخش خصوصی خواهان انجام کار است اما دولت امکانات در اختیار این بخش قرار نمیدهد که برای رفع این مشکل باید تضادها از بین رود.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در پایان گفت: دولت باید زیرساختها را از طریق سرمایههای ملی ایجاد کند و در طول چند سال به طور غیرمستقیم سود خود را دریافت کند.
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…