Categories: اخبار نساجی

ساختار اقتصاد کشور باید اصلاح شود

 

کنفرانس «کنترل‌های داخلی اثربخش» با سخنرانی مدیر عامل موسسه مالی اعتباری مهر در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

نتاج درباره اهمیت کنترل‌های داخلی گفت: در مسیر حرکت اجتماعی و در لایه‌ها و سطوح مختلف جامعه، به هر میزان که انحرافات از مسیر طرح‌ریزی شده به حداقل برسد، سریع‌تر اهداف محقق می‌شود و بهینگی اتفاق می‌افتد.

‌نتاج افزود: پیکره سالم یک اجتماع در هر لایه، رضایت‌مندی اکثریت را در پی دارد و معدود افرادی که از نظر روانشناسی بیمار محسوب می‌شوند، نباید به عنوان قاعده کلی برای حرکت‌های گروهی تعریف شوند، بلکه باید برای افراد سالم تلاش شود.

وی درباره زیان‌های انحراف‌های مالی گفت: هزینه‌های اجتماعی و زیان‌های هنگفتی که از انحرافات به وجود می‌آید، به مراتب بزرگ‌تر است از حجم آنچه به عنوان آثار پولی انحراف، محاسبه و اعلام می‌شود و اگر عمیق‌تر به این موضوع نگاه کنیم می‌بینیم که زیان‌های اجتماعی غیرقابل جبران بوده و از ابعاد پولی پرونده‌های فساد بسیار بزرگ‌تر هستند.

نتاج تاکید کرد: برای جلوگیری از زیان‌های هنگفت که دوری از اهداف جامعه را در پی دارد و در بحث جلوگیری از انحرافات، برخورد مناسب با انحرافات، باید دغدغه عمومی جامعه باشد و نباید تنها به دستورالعمل‌ها امیدوار بود.

مدیرعامل مؤسسه مالی و اعتباری مهر تصریح کرد: در حال حاضر تأمین نقدینگی بنگاه‌های اقتصادی بر دوش بانک‌ها سنگینی می‌کند. امروز اقتصاد کشور متکی به بانک‌ها است و برای تغییر این رویه باید ساختار اقتصادی ما تغییر کند.

رییس کنفرانس کنترل‌های داخلی اثربخش با اشاره به فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری در سال ۸۰ گفت: این فرمان به صورت دستوری صادر شد و از نظر کلامی، ابعاد موضوع کنترل‌های داخلی روشن شد، اما پس از گذشت ۱۱ سال، هنوز شاهد انحرافات مالی در سطوح گسترده هستیم.

وی خاطرنشان کرد: به طور حتم یکی از چالش‌های این حوزه این است که موضوع کنترل‌های داخلی به دغدغه عمومی تبدیل نشده و برخی متوجه نشده‌اند که در این زمینه همه مسوول هستند.

مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری مهر با اشاره به اهمیت این کنفرانس‌ گفت: برگزاری این نشست‌ها می‌تواند به هدف استقرار کنترل‌های داخلی کمک کند و به این منظور، استفاده از تجربه دیگران باید در دستور کار باشد نه اینکه راه رفته دیگران را به اشتباه تکرار کنیم.

وی گفت: کشور ما در این حوزه در مقایسه با کشورهای پیشرو، حدود ۵ سال عقب‌ماندگی دارد، البته این فاصله ۵ساله، نباید این باور را در ما ایجاد کند که در موقعیت بهتری قرار داریم زیرا در دنیای امروز، این فاصله قابل توجه است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago