Categories: اخبار نساجی

ساخت کارخانه مونتاژ خودرو سایپادر عراق

 

گروه خودروسازی سایپا سایت مونتاژ خودرو با ظرفیت ۲۰ دستگاه در ساعت را در کشور عراق راه اندازی می کند.

پس از مذاکراتی که میان معاونت صادرات گروه خودروسازی سایپا با حمایت مدیریت ارشد گروه با شرکت ابن البلد نماینده فروش و خدمات پس از فروش سایپا در کشور عراق از اواخر سال ۱۳۹۰ آغاز شد این شرکت قصد دارد سایت مونتاژ خودرو را در کنار مرکز فروش و خدمات پس از فروش خود ایجاد کند.

به گزارش سایپانیوز، با توجه به تجربیاتی که شرکت مهندسی توسعه سایپا (سیکو) در کشور سوریه به عنوان یک عملیات برون از مرزهای ایران به دست آورده و خط تولیدی که در سنوات قبل در آن کشور احداث و راه اندازی کرده عملیات طراحی و ساخت سایت مونتاژ در عراق طبق زمانبندی آغاز شده است.

بر اساس توافق های انجام شده دو خط مونتاژ در این سایت راه اندازی خواهد شد که در یکی از خطوط محصولات گروه خودروسازی سایپا و در خط دیگر محصولات ایران خودرو مونتاژ خواهند شد.

ظرفیت هریک از این دو خط، ۱۰ دستگاه در ساعت است که اگر ۲۵۰ روز کار و روزانه ۸ ساعت کاری در نظر گرفته شود قابلیت تولید سالانه حدود ۴۰ هزار دستگاه خودرو را خواهد داشت.

با افزایش شیفت کاری نیز امکان افزایش این ظرفیت تا ۱۲۰ هزار دستگاه نیز فراهم خواهد بود ضمن آن که هنگام طراحی توسط مهندسان شرکت سیکو امکان افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت در این سایت نیز پیش بینی شده است.

خدماتی که سیکو در عراق جهت ایجاد سایت مونتاژ انجام می دهد شامل ساخت ابنیه (اعم از فونداسیون، کف سازی و ساختمان) طراحی برق و مکانیک سالن¬ها، طراحی خطوط مونتاژ، اتوماسیون، طراحی تجهیزات روتوش، طراحی تست جاده و شناسایی و انتخاب پیمانکاران و تأمین کنندگان تجهیزاتی است که در خط مونتاژ ضروری است.
زمانبندی و کنترل پروژه و زمان بندی مالی (cash flow) نیز بر عهده شرکت سیکو بوده و در کلیه این بخش ها نیز نظارت بر عهده این شرکت خواهد بود.
برای بهره برداری بهینه از این سرمایه گذاری و شیوه های نگهداری و تعمیرات تجهیزات، دوره های آموزشی در داخل و خارج از ایران برنامه ریزی شده که در زمان بندی مناسب اجرا می شوند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

انتظارات فعالان صنعت نساجی از دولت جدید

درخواست فعالان نساجی ایران از دولت برای رفع چالش‌های اساسی صنعت فعالان صنعت نساجی ایران،…

8 ساعت ago

فرش تبریز، مسافر ویژه المپیک ۲۰۲۴ فرانسه

المپیک ۲۰۲۴ فرصتی دیگر برای فرش تبریز است تا بار دیگر، پس از پرچم‌داری در…

1 روز ago

زندگی جدید منسوجات بازیافتی و تأثیرات زیست‌محیطی آن

صنعت نساجی یکی از مهم‌ترین صنایع جهان است که سالانه بیش از ۲.۶ میلیارد تکه،…

2 روز ago

احیای دوباره سبلان پارچه اردبیل به همت دولت

از بحران تا شکوفایی با حمایت‌های دولت سیزدهم مجتمع سبلان پارچه که شامل هفت کارخانه…

4 روز ago

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

6 روز ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

1 هفته ago