رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: اول تیرماه به مناسبت روز اصناف، سازمانهای صنفی برتر در سراسر کشور معرفی می شوند و مورد تجلیل قرار می گیرند.
گزارش ایرنا به نقل از شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمد حسن نکویی مهر اظهار داشت: هدف از برگزاری روز ملی اصناف این است که نقش اصناف در توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور بازیابی شود.
وی گفت: باید بتوان با توجه به شرایط اقتصاد مقاومتی جایگاه اصناف را تبیین و از پتانسیل های آنها برای توسعه اقتصادی و اشتغال استفاده کرد.
رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: مطالبات دولت از اصناف و متقابلا مطالبات اصناف از بخش دولتی در تعاملات برقرار شده روشن می شود و اصناف بدنه عمده اقتصاد کشورند و بر این اساس اکثریت بزرگی از جامعه در آن حضور دارند.
نکویی مهر تصریح کرد: شمار واحدهای صنفی کشور سه میلیون واحد و حدود هفت میلیون شاغل در این بخش حضور دارند که حدود ۵۰ درصد توزیعی و حدود ۳۳ درصد خدماتی و خدمات فنی و نیز ۲۲ درصد تولیدی هستند.
وی گفت: امسال پنجره واحد صدور پروانه کسب اجرایی می شود و با تمهیدات لازم صدور این پروانه بدون کاغذ و به صورت مجازی خواهد بود.
نکویی مهر افزود: با توجه اینکه قانون نظام صنفی در شهریور گذشته ابلاغ شده و تعدادی از آیین نامه ها به تصویب هیات عالی نظارت و وزیر صنعت، معدن وتجارت رسیده و ابلاغ شده است.
رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: شمار اتحادیه های صنفی در کشور هشت هزار و ۳۰۰ اتحادیه است.
نکویی مهر، تشکیل اتحادیه های صادراتی، تعمیم تسهیلاتی که صنعت از آن برخوردار است به مجموعه اصناف، برندسازی ، ترویج فرهنگ بهره وری و کاهش قیمت تمام شده، برون گرایی در اقتصاد توسط اصناف، برگزاری نمایشگاه های تخصصی ، ایجاد خوشه های صادراتی اصناف برای صنوف تولیدی، پیگیری ایجاد شهرک های صنعتی از برنامه های امسال اصناف است.
وی از برنامه توسعه فروشگاه های زنجیره ای بزرگ و خوشه سازی یا زنجیره سازی توسط خود اصناف و واحدهای کوچک و اصلاح شبکه توزیع، نظارت اصناف بر عملکرد واحدهای مربوطه با هدف نظارت قوی تر از سوی اتحادیه ها خبر داد.
نکویی مهر بر ضرورت بهره گیری از همه ظرفیتهای آموزشی موجود در ابعاد فنی و مهارتی و دانشگاهی برای ارتقا توانمندی اصناف تاکید کرد و گفت: براین اساس ۱۵ درصد از بودجه اتاقهای اصناف و اتحادیه ها باید به توانمندسازی و ارتقا زیر مجموعه هایشان باید اختصاص یابد.
رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت توسعه IT را به عنوان محور اصلی پیشرفت و تجارت الکترونیک دانست و گفت: IT بعنوان محور توسعه و ارتقا فعالیت های صنفی دیده شده است.
نکویی مهر در زمینه انتخابات اخیر اتاقهای اصناف هم گفت: حدود ۴۰۰ اتاق در سطح کشور وجود دارد و عمر قانونی آنها از دو به چهار سال افزایش یافت، بنابراین اتاقها از اهمیت بالایی برخوردار و عصاره آنها اتحادیه های صنفی هستند.
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…
فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزهها عبارتند…
صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامینکننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…