رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه روزانه بیش از ۱۲۰۰ دستگاه خودرو در تهران شماره گذاری میشود گفت: بر این اساس در هر ساعت حدود ۵۰ خودروی جدید در پایتخت شمارهگذاری میشود.
به گزارش بی باک به نقل از ایسنا، سردار اسکندر مومنی روز سهشنبه در همایش “حوادث رانندگی و جادهای” با اشاره به وجود ۱۵ میلیون خودروی شمارهگذاری شده تا سال ۹۰ در کشور، اظهار کرد: پیشبینی ما بر این است که تا پایان دهه ۹۰ تعداد خودروهای کشور به بیش از ۳۰ میلیون خواهد رسید. این در حالیست که این رقم در ابتدای دهه گذشته حدود چهارمیلیون خودرو بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یک میلیارد و ۳۱۷ میلیون وسیله نقلیه در دنیا وجود دارد، اظهار کرد: براین اساس به ازای هر پنج نفر در دنیا یک وسیله نقلیه وجود دارد، این در حالی است که در ایران به ازای هر سه نفر یک وسیله نقلیه تولید میشود.
به گفته مومنی، سالانه یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر در سراسر جهان بر حوادث رانندگی کشته میشوند که میانگین جهانی تعداد کشتهها به ازای هر۱۰ هزار وسیله نقلیه ۹/۵ نفر و در ایران این میانگین در پایان سال گذشته ۸/۲ نفر است.
وی افزود: در سال گذشته حدود یک میلیون و ۶۶۸ هزار خودروی جدید شمارهگذاری و ۸۱۳ هزار موتورسیکلت شمارهگذاری شدند، همچنین یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر نیز گواهینامه دریافت کردند.
مومنی با اشاره به اینکه سازمان پزشکی قانونی آمار کاهش تلفات را تا پایان سال گذشته ۱۳/۷ درصد و کاهش تصادفات را ۲۵ درصد اعلام کرده است، افزود: در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان از وقوع خسارات مالی جلوگیری شد و در عین حال مردم برای خرید خودرو بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان هزینه کردند.
وی با بیان اینکه جمعیت کشور در پنج سال گذشته حدود چهار میلیون نفر افزایش یافت، اظهار کرد: این در حالی است که در این پنج سال هفت میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو و بیش از چهار میلیون موتورسیکلت به چرخه حمل و نقل اضافه شد.
فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه در دهههای گذشته نگاه به ایمنی و انضباط ترافیکی صرفا رانندهمحور و جریمهمحور بوده است، افزود: در قانون جدید مولفههای متعددی برای امر ترافیک پیشبینی شده و حداقل ۱۰ مولفه عمده داریم که برای اصلاح ترافیک باید همه این عوامل توسعه پیداکند.
مومنی در پایان با اشاره به کیفیت پایین برخی خودروهای وارد شده به عرصه حمل و نقل، گفت: سالانه بیش از ۱۰ درصد به تعداد خودروهای موجود در کشور اضافه میشود که اگر خودمان را برای تغییر این موضوع آماده نکنیم با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…