رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: سالانه ۱۲ هزار مترمربع فرش در لرستان تولید میشود.
مهندس بیرانوند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، افزود: فرشبافی یکی از صنایعی است که میتواند درآمد بسیار مناسبی داشته و منجر به ارزآوری شود.
وی با بیان اینکه کل مواد اولیه این صنعت در کشور وجود دارد، اظهار کرد: علاوه بر ایجاد اشتغال در کارگاهها، حتی ایجاد اشتغال در خارج از کارگاهها را داریم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان بیان کرد: در حال حاضر ۷۰ هزار بافنده در استان داریم که ۲۰ هزار نفر از آنها تحت پوشش تشکلهای وابسته به سازمان، سازماندهی شدند.
بیرانوند با اشاره به اینکه در بحث ایجاد اشتغال هدف صرفاً بافنده نیست بلکه صنایع پایین دستی و حوزههای فروش و بازار این صنعت هم ایجاد اشتغال خواهند کرد، یادآور شد: در حال حاضر ۱۲۰ کارگاه فعال با بیش از ۸۰۰ بافنده در روستاهای استان داریم.
وی تصریح کرد: سالانه ۱۲ هزار مترمربع فرش در استان تولید میشود که این رقم به صورت رسمی از ناحیه تشکلها اعلام میشود در حالیکه بافندگانی داریم که به صورت مستقل فعالیت دارند و تولید خود را به فروش میرسانند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: به دنبال ایجاد یک مرکز برای تمرکز و خرید فرشهای دستباف با همکاری شرکت سهامی فرش هستیم که از این طریق میتوان فرشهای دستباف را در یک مکان متمرکز و آماری از تولید واقعی استان را داشته باشیم.
بیرانوند بیان کرد: کشورهای حوزه خلیج فارس و اروپایی و آمریکایی بازار هدف فرش دستباف لری هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در خصوص پرداخت تسهیلات به بافندگان حوزه فرش خاطرنشان کرد: در مرحله قبل در قالب مشاغل خانگی تسهیلاتی به بافندگان پرداخت شد و در نظر داریم کل اعتباراتی را که در این راستا به سازمان پرداخت میشود به فرش دستباف اختصاص میدهیم و این تسهیلات در اختیار بافندگان و کارگاههای فعال فرش قرار گیرد.
وی عنوان کرد: تسهیلات را در مسیری پرداخت میکنیم که منجر به تولید شود و همچنین به دنبال ایجاد شرکتهای پشتیبان هستیم که این شرکتها وظیفه تأمین مواد اولیه فرشبافی را بر عهده دارند و تسهیلات لازم در قالب تشکل به آنها پرداخت میشود.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…