رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تاکید کرد: پیشنهاد دادیم تا هر گونه افزایش قیمت در تولیدات داخلی به بعد از ماه مبارک رمضان موکول شود.
قاسم علی حسنی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: جلساتی با سازمان حمایت مصرفکنندگان و بنکداران سراسر کشور برگزار کردیم تا بازار در ایام ماه مبارک رمضان دستخوش افزایش قیمت نشود.
وی همچنین با اشاره به آغاز فعالیت کمیتهای متشکل از بنکداران سراسر کشور به منظور ساماندهی بازار برای ایام ماه مبارک رمضان گفت: این کمیته اقدامات وبرنامههای لازم را در جهت ساماندهی بازار انجام می دهد تا تنش و افزایش قیمتی در ایام رمضان نداشته باشیم.
او تاکید کرد: با توجه به افزایش قیمت حاملهای انرژی، حقوق و دستمزد، تولیدکنندگان پیشنهاد افزایش ۱۰ تا ۱۲ درصدی قیمت ها را دادهاند که با توجه به صحبت های انجام شده این افزایش قیمتها احتمالا از نیمه دوم امسال اعمال میشود.
رییس اتحادیه کشوری بنکداران مواد غذایی در عین حال تصریح کرد: البته پیشنهادی نیز دادهایم که تولیدکنندگان به جای افزایش قیمت، جوایزی که به خریداران بزرگ و کوچک ارائه می دادند را حذف کنند که این موضوع در حال بررسی است.
به گفته وی در حال حاضر رکود بر بازار حاکم شده و فراوانی کالا بر تقاضا پیشی گرفته است.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…