جلسه هم اندیشی و بررسی نحوه ورود موقت مواد اولیه برای تولید و صادرات فرش های ماشینی با حضور مدیرکل دفتر صادرات گمرک، اعضای انجمن صنایع نساجی و نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
در این نشست قرار شد برای وحدت رویه و آسان سازی فرایندها وزارت صنعت و انجمن ها، کیل مصرف را در گروه های واحد و یک جا به گمرک ارائه دهند.
به گزارش کهن به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ؛علی اکبر شامانی مدیرکل دفتر صادرات در این نشست گفت: گمرک ایران برای هم اندیشی و تبادل نظر و تعامل بیشتر نشست هایی را با اتحادیه ها انجمن ها و تشکل های صادراتی برگزار می کند تا نظر واحدهای تولیدی و صادراتی شنیده شود و برای حل مسائل و مشکلات نیز اقدام شود.
شامانی افزود: هدف از برگزاری نشست هم اندیشی با انجمن صنایع نساجی این است که با توجه به اینکه گمرک ایران الکترونیک و سیستمی شده است، می خواهیم در مواردی مانند کیل مصرف نیز با اتحادیه ها و انجمن ها و وزارت صنعت ، معدن و تجارت به جمع بندی نهایی برسیم به جای اینکه از هر شرکت یا واحد تولیدی و صادراتی کیل مصرف جداگانه ای دریافت شود، کیل مصرف واحد تعیین شود.
مدیرکل دفتر صادرات توضیح داد: وزارت صنعت ، معدن و تجارت ابلاغی در خصوص تعداد و انواع فرش ها و نوع نخ های مصرفی به صورت استاندارد به گمرک ارائه دهد که از تعیین و تکلیف های سلیقه ای برای ورود موقت جلوگیری شود. مثلا به جای اینکه صنایع کیل مصرف را موردی اعلام کنند، عدد استانداردی از سوی اتحادیه و انجمن ها و وزارت صنعت تعیین شود و این حدود ملاک اجرا برای گمرکات شود که دیگر کسی از کیل مصرف متفاوت برای واحدهای تولیدی و صادراتی ابراز نارضایتی نکند.
اعضای انجمن صنایع نساجی نیز در این جلسه مشکلات و مسائل را مطرح کردند و خواستار تسهیلات بیشتر به واحدهای تولیدی خوشنام در زمان واردات مواد اولیه شدند.
این فعالان حوزه نساجی و فرش ماشینی از دستگاه های متولی و نظارتی درخواست کردند از امکان سوء استفاده از واردات موقت جهت صادرات پیشگیری و آن را برطرف کنند.
اعضای انجمن صنایع نساجی تسهیلات ارائه شده از سوی گمرک را خوب ارزیابی کردند اما خواستار تسهیلات بیشتر برای صادرکنندگان نیز شدند.
نشست آتی در خصوص تعیین ارزش و تعرفه فرش ماشینی در گمرک برگزار خواهد شد
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…