Categories: اخبار نساجی

سبقت پورشه از بی.ام.و در ایران

در سال گذشته ۵۶۳ دستگاه انواع خودروهای پورشه وارد ایران شد.

به گزارش افکار نیوز به نقل از ایسنا، براساس آمار گمرک ایران در سال گذشته ۵۶۳ دستگاه انواع خودروهای پورشه به ارزش بیش از ۴۹.۸ میلیون دلار وارد ایران شد.

خودروهای پورشه عمدتا از امارات وارد ایران شدند. تعداد بسیاری محدودی از این خودرو نیز از طریق بحرین، اتریش و آلمان وارد ایران شدند. مدلهای وارداتی پورشه به ایران شامل پانامرا،‌ کاین،‌ باکستر، کررا و‌ کیمن می‌شوند. پورشه برنامه خود را برای سال جاری واردات ۸۰۰ دستگاه از خودروهایش به ایران اعلام کرده بود.

چندی پیش مدیر روابط عمومی پورشه از قصد این شرکت برای خروج از ایران تحت فشارهای آمریکا خبر داد. هرچند نماینده پورشه در تهران این خبر را تکذیب کرد. از سوی دیگر فاکس نیوز نیز چند روز پیش از فروش ۱۷ میلیون دلار شرکت خودروسازی پورشه در ایران طی تنها چند ماه گذشته خبر داد.

واردات بیش از ۵۰۰ دستگاه پورشه به ایران طی یک سال اتفاقی بی‌سابقه محسوب می‌شود. به طوری که فروش پورشه در ایران حتی از شرکت بی.ام.و نیز پیشی گرفته است. این در حالی است که بی.ام.و نسبت به پورشه سابقه بسیاری بیشتری در زمینه فعالیت در بازار خودروی ایران دارد. فروش بی.ام.و در ایران در سال گذشته حتی به نصف فروش پورشه هم نرسید.

پیشی گرفتن پورشه از بی.ام.و در بازار ایران می‌تواند نشان‌دهنده دو موضوع باشد. یکی این‌که تمایل ثروتمندان ایرانی برای خرید خودروهای گران‌قیمت‌تر بیشتر شده است و دیگر این‌که با خروج شرکتی مانند بی.ام.و، شرکت پورشه از فرصت استفاده کرده و تا حدودی سهم این شرکت را در بازار ایران به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، نگاهی به آمار نشان می‌دهد که خودروهای لوکس و فوق‌ لوکس وارداتی سهم بسیار ناچیزی در بازار خودروی ایران دارند، به‌ طوری که حتی قطع واردات این خودروها هیچ تاثیری بر بازار خودرو ایران نخواهد داشت. پیشتر نیز حجم واردات خودروهای بی‌.ام.و و بنز به ایران کاهش یافته بود که این اتفاق تاثیر چندانی بر بازار خودروها در ایران نگذاشته بود.

اخیرا پژوسیتروئن، بزرگترین خودروساز فرانسه تحت فشارهای آمریکا از توقف صادرات قطعاتش به ایران خبر داد که در پی این تصمیم یکی از کارخانه‌های پژو در فرانسه به تعطیلی کشیده شد. با این وجود رنو – دیگر خودروساز بزرگ فرانسه – بر ادامه‌ حضورش در بازار و صنعت خودروسازی ایران تاکید کرده است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

11 ساعت ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

4 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

1 هفته ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

قاچاق پوشاک؛ چالشی برای رقابت‌پذیری صنعت نساجی داخلی مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی…

1 هفته ago