حدود هشت هسته فناوری تخصصی فرش در یک سال گذشته در سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد کاشان جذب شده است.
رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، مجوز راه اندازی سرای نوآوری این واحد دانشگاهی را در شهریور پارسال بیان کرد و افزود: سراهای نوآوریای شامل زیرساختهای فناوری و نوآوری، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز TTO، مراکز شتابدهی، مراکز کسب و کار، مراکز ثبت اختراع و مراکز خدمات فناوری هستند و بهصورت متمرکز ایجاد میشوند.
حسین عقابی، هدف از راه اندازی این سراها را تبدیل فناوری به ثروت اعلام کرد و گفت: هم اکنون دو سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با محور «صنایع فلزی و ماشینسازی» و «کشاورزی» با رویکردی ملی کار خود را راه اندازی شده است.
وی، شهرستان کاشان را با فعالیت حدود ۸۰۰ کارخانه فرش ماشینی بزرگترین مرکز تولید فرش ماشینی در ایران و بعد از غازیانتپه ترکیه، بزرگترین مرکز تولید فرش ماشینی جهان معرفی کرد و افزود: سرای نوآوری فرش ماشینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با توجه به حجم انبوه شرکتهای فرش ماشینی مستقر در این شهرستان پارسال راهاندازی شد.
رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان افزود: مجوز شتابدهنده تخصصی فرش ماشینی هم دریافت شده و تا نیمه اسفند امسال افتتاح خواهد شد، این شتابدهنده جزء محدود شتابدهندههای تخصصی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی است.
حسین عقابی گفت: آزمایشگاه تخصصی فرش ماشینی نیز ایجاد شده و مجوز آزمایشگاه استاندارد همکار را برای آن گرفتهایم. اکنون آزمایشگاه تخصصی فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان ازجمله معدود آزمایشگاههای همکار استاندارد است که نمونهها از بیرون از دانشگاه برای انجام آزمایش به این آزمایشگاه ارجاع میشود.
وی افزود: سرای نوآوری فرش ماشینی در افق پنج ساله، تخصصیترین و بزرگترین مرکز حامی حرکتهای دانشبنیان و نوآورانه و فناورانه در صنعت فرش ماشینی ایران خواهد بود.
رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: تاکنون بیش از ۱۵ تفاهمنامه با شرکتهای مختلف منعقد شده و چند طرح پژوهشی در دست انعقاد قرارداد است که بهزودی با امضای آنها، اجرای طرحهای پژوهشی برای صنعت محقق خواهد شد.
حسین عقابی افزود: با فعالیت سرای نوآوری فرش ماشینی اکنون درآمدزایی برای دانشگاه آغاز شده بهطوری که رشتهای را که حدود هشت سال دانشجو نداشت احیا کرد و در مقطع لیسانس و مقطع فوقلیسانس در مجموع حدود ۵۰ دانشجو شامل حدود ۴۰ دانشجو در کارشناسی و حدود ۱۰ تا ۱۲ دانشجو در کارشناسی ارشد جذب کرده است و در حقیقت فعال کردن رشتهای که غیرفعال بوده در حوزه درآمد شهریهای اقدام مثبتی تلقی میشود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…