اخبار فرش ماشینی

سرای نوآوری فرش بزرگ‌ترین حامی حرکت‌های نوآورانه

با هدف تبدیل فناوری به ثروت در پایتخت فرش ماشینی کشور

حدود هشت هسته فناوری تخصصی فرش در یک سال گذشته در سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد کاشان جذب شده است.

رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، مجوز راه اندازی سر‌ای نوآوری این واحد دانشگاهی را در شهریور پارسال بیان کرد و افزود: سرا‌های نوآوری‌ای شامل زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز TTO، مراکز شتاب‌دهی، مراکز کسب و کار، مراکز ثبت اختراع و مراکز خدمات فناوری هستند و به‌صورت متمرکز ایجاد می‌شوند.

حسین عقابی، هدف از راه اندازی این سرا‌ها را تبدیل فناوری به ثروت اعلام کرد و گفت: هم اکنون دو سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با محور «صنایع فلزی و ماشین‌سازی» و «کشاورزی» با رویکردی ملی کار خود را راه اندازی شده است.

وی، شهرستان کاشان را با فعالیت حدود ۸۰۰ کارخانه فرش ماشینی بزرگ‌ترین مرکز تولید فرش ماشینی در ایران و بعد از غازیان‌تپه ترکیه، بزرگ‌ترین مرکز تولید فرش ماشینی جهان معرفی کرد و افزود: سرای نوآوری فرش ماشینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با توجه به حجم انبوه شرکت‌های فرش ماشینی مستقر در این شهرستان پارسال راه‌اندازی شد.

رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان افزود: مجوز شتاب‌دهنده تخصصی فرش ماشینی هم دریافت شده و تا نیمه اسفند امسال افتتاح خواهد شد، این شتاب‌دهنده جزء محدود شتاب‌دهنده‌های تخصصی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی است.

حسین عقابی گفت: آزمایشگاه تخصصی فرش ماشینی نیز ایجاد شده و مجوز آزمایشگاه استاندارد همکار را برای آن گرفته‌ایم. اکنون آزمایشگاه تخصصی فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان ازجمله معدود آزمایشگاه‌های همکار استاندارد است که نمونه‌ها از بیرون از دانشگاه برای انجام آزمایش به این آزمایشگاه ارجاع می‌شود.

وی افزود: سرای نوآوری فرش ماشینی در افق پنج ساله، تخصصی‌ترین و بزرگ‌ترین مرکز حامی حرکت‌های دانش‌بنیان و نوآورانه و فناورانه در صنعت فرش ماشینی ایران خواهد بود.

رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: تاکنون بیش از ۱۵ تفاهم‌نامه با شرکت‌های مختلف منعقد شده و چند طرح پژوهشی در دست انعقاد قرارداد است که به‌زودی با امضای آنها، اجرای طرح‌های پژوهشی برای صنعت محقق خواهد شد.

حسین عقابی افزود: با فعالیت سرای نوآوری فرش ماشینی اکنون درآمدزایی برای دانشگاه آغاز شده به‌طوری که رشته‌ای را که حدود هشت سال دانشجو نداشت احیا کرد و در مقطع لیسانس و مقطع فوق‌لیسانس در مجموع حدود ۵۰ دانشجو شامل حدود ۴۰ دانشجو در کارشناسی و حدود ۱۰ تا ۱۲ دانشجو در کارشناسی ارشد جذب کرده است و در حقیقت فعال کردن رشته‌ای که غیرفعال بوده در حوزه درآمد شهریه‌ای اقدام مثبتی تلقی می‌شود.

منبع : واحد مرکزی خبر

 

فرم ثبت نام سریع

جهت دریافت آخرین اخبار و رویدادهای نساجی و فرش ماشینی ایران و جهان در فرم زیر ثبت نام کنید
بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

موفقیت نمایشگاه دموتکس خاورمیانه: ارزیابی مثبت خانم آذلبار (ویدیو)

خانم آذلبار نماینده شرکت نمایشگاهی دموتکس در ایران نمایشگاه دموتکس خاورمیانه (دموتکس دبی) که در…

12 ساعت ago

دموتکس دبی بهترین موقعیت برای پیشرفت شرکت های ایرانی

آقای محمد شیفع رجالی مدیر عامل فرش کلاسیک در مصاحبه با مجله کهن فرمودند: نمایشگاه…

1 روز ago

سازماندهی نمایشگاه دموتکس دبی در چهارماه یک موفقیت بزرگ بود (ویدیو)

خانم سونیا ودا کاستلانو مدیر جهانی نمایشگاه های دموتکس در گفتگویی با مجله نساجی کهن…

1 روز ago

نمایشگاه دموتکس راهی برای صادرات فرش به اقصی نقاط جهان (ویدیو)

گفتگو با آقای حاج محمد داوود مدیرعامل فرش و گلیم بهارستان: آقای حاج محمد داوود…

1 روز ago

رکورد جدید فرش عظیم زاده در نمایشگاه دموتکس دبی ۲۰۲۴ (ویدیو)

شرکت فرش عظیم‌زاده یکی از شرکت‌های معروف و معتبر در زمینه تولید و فروش فرش…

2 روز ago

محصولی جدید از فرش اکباتان

فرش اکباتان در راستای هدف خود که همگام بودن با تکنولوژی روز دنیا می‌باشد ؛…

4 روز ago