در جلسه مجمع عمومی سالانه بانک صنعت و معدن برگزار و بر ضرورت افزایش سرمایه این بانک تاکید شد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از روابط عمومی مجمع عمومی سالانه بانک صنعت و معدن با حضور ابوالحسنی معاون اموربانکی، بیمه و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی وزارت اموراقتصادی و دارایی، اعضای مجمع به عنوان نمایندگان سهام دولت، مهندس دانیالی مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره ، معاونین و مدیران این بانک برگزار شد.
در نشست این مجمع صورت های مالی سال ۹۰ بانک صنعت و معدن مورد بررسی و تأیید اعضاء قرار گرفت .
ابوالحسنی، که ریاست این مجمع را برعهده داشت با اشاره به نقش مؤثر بانک صنعت ومعدن در تأمین مالی طرحهای صنعتی و معدنی کشور گفت: از نقاط قوت و قابل تقدیر این بانک وجود یک برنامه راهبردی است که دستورالعمل ها و فرآیندها در راستای دستیابی به اهداف کمی و کیفی آن تعریف و اجرا میشود.
وی در ادامه ضمن اشاره به ضرورت آموزش و گسترش تجربه موفق بانک صنعت و معدن در خصوص ایجاد سامانه ذی نفع واحد، مبارزه با پولشویی با تقدیر از کاهش حجم مطالبات غیر جاری و همچنین ریسک اعتباری آن در میان بانک های دیگر افزود: وجود نیروهای با تجربه و پیشرفته در زمینه فناوری اطلاعات این بانک و نتایج فعالیتهای آنها میتواند راهگشای دیگر سازمانهای اقتصادی کشور نیز باشد .
ابوالحسنی مأموریت و مسئولیتهای بانک صنعت ومعدن در قبال رشد و توسعه صنعتی و معدنی کشور را از عواملی دانست که ضرورت افزایش سرمایه این بانک را ایجاب میکند .
وی تأمین منابع از طریق صندوق توسعه ملی را مثبت ارزیابی و خاطر نشان کرد: با توجه به مسئولیت بانک صنعت و معدن، حجم منابع تأمین شده این بانک از طریق این صندوق کافی نبوده و باید به مراتب افزایش یابد.
براساس این گزارش، در ابتدای جلسه قربان دانیالی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن ضمن ارائه گزارش عملکرد این بانک با اشاره به نقش این بانک صنعت و معدن در توسعه اقتصادی کشور گفت: تاکنون مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو توسط این بانک در زمینه ایجاد صنعت پتروشیمی در کشور تخصیص داده شده است.
دانیالی در ادامه افزود : میزان ۳ هزار و ۵۸۷ مگاوات از ظرفیت برق و ۵ هزار و ۱۰۰ تن از ظرفیت تولید سیمان کشور با استفاده از تسهیلات بانک صنعت و معدن ایجاد شده و یا در حال انجام است.
وی با اشاره به موفقیت های جدید کشور در زمینه صنعت داروسازی، سهم این بانک را در این صنعت بسیار برجسته و حائز اهمیت اعلام کرد.
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
قاچاق پوشاک؛ چالشی برای رقابتپذیری صنعت نساجی داخلی مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی…