Categories: اخبار نساجی

سرنوشت چک‌های صادر شده پس از حذف صفرها از پول ملی

 

با مطرح شدن بحث رفرم پولی و حذف چهار صفر از پول ملی یکی از موضوعات تعیین تکلیف چک‌های صادر شده پس از اصلاح پول ملی است که این چک ها اعتبار گذشته را داشته و یا باید راهکار دیگری برای آن‌ها اندیشید که در همین زمینه رییس کل بانک مرکزی ارائه دستورالعمل جامع و شفاف در زمینه تسویه چک‌های صادر شده قبل از اصلاح پول ملی را مطرح کرد.

محمود بهمنی در تشریح جزییات اعتبار چک‌های قدیمی گفت: بعد از اصلاح پول ملی هیچ سردرگمی در معاملات و نظام تسویه چک بروز نخواهد کرد.

به گزارش زلال نیوز به نقل از ایسنا، وی در پاسخ به این که یکی از نگرانی‌های مردم در زمان مطرح شدن بحث حذف صفر به چک‌های صادر شده مربوط است چون برخی چک‌ها به صورت مدت‌دار صادر می‌شود، گفت: کارگروه ویژه‌ای کار رفرم پولی را انجام می‌دهد و یکی از مواردی که این کارگروه بررسی می‌کند موضوع ارائه دستورالعمل جامع و شفاف در زمینه تسویه چک‌های صادر شده در زمان قبل از اصلاح پول ملی است.

وی با بیان این مطلب گفت: چک یکی از ابزارهای مهم پرداخت در ایران است و برخی معاملات درشت هم‌چنان با چک انجام می شود و طبیعتا بانک مرکزی متوجه این مسئله است.

بهمنی تاکید کرد: با تمهیداتی که اندیشیده خواهد شد چک‌های قبل از انجام رفرم پولی در کشور در نظام بانکی کشور قابل تمیز و تشخیص خواهند بود لذا هیچ سردرگمی در معاملات و نظام تسویه چک بروز نخواهد کرد.

وی اظهار کرد: در زمان اصلاح پول ملی طبیعی است که چک‌های قدیم هم همان اعتبار را دارند و تعهداتی که افراد به هم داشته‌اند سرانجام سرجای خود باقی مانده و معتبر است؛البته تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده می‌شود بنابراین نگرانی در این مورد وجود ندارد.

او با بیان اینکه براساس دستورالعمل جدیدی که در آن موقع اعلام و ابلاغ می‌شود ایفای تعهدات افراد بدون هیچ کم و کاستی انجام خواهد شد اظهار کرد: این مسائل در کشورهایی که رفرم پولی انجام داده اند وجود داشته و راهکارآن نیز اندیشیده شده و بانک مرکزی نیز در این زمینه به تمام جوانب موضوع اشراف داشته و مطابق زمان بندی اجرا طرح دستورالعمل‌های لازم را ابلاغ خواهد کرد.

رییس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به نقش بانک‌ها در تحقق اهداف کلان اقتصادی و با بیان اینکه بانکها نقش واسطه‌گری وجوه را بر عهده دارند گفت:بانک‌ها پس اندازهای مردم را گردآوری و جذب می‌کنند و آنها را به طرحهای تولیدی و کسب و کارها تخصیص می‌دهند، بدین ترتیب بانکها در افزایش تولید، ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کارها و در نهایت در رشد اقتصادی کشور نقش مهم و اساسی دارند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

مصاحبه با آقای مهندس رضا معتمدی مدیر عامل گروه مهندسی و بازرگانی معتمد تکس

لطفا مختصری از تاریخچه گروه معتمد تکس و همچنین فعالیت هایی که تا الان در…

18 ساعت ago

چالش‌ها و دستاوردهای ما در نخستین حضور نمایشگاهی (ویدیو)

چالش‌های اصلی ما در زمینه تولید مواد کمکی رنگرزی، تکمیل و چاپ، مشکلاتی است که…

19 ساعت ago

نمایشگاه‌های صنعتی: ضرورت اصلاحات بـرای حمایت از تولیدکنندگان کوچک (ویدیو)

نمایشگاه‌های صنعتی همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای تجاری و صنعتی در کشور شناخته…

20 ساعت ago

تحولی شگرف در صنعت فرش با واقعیت افزوده!

فروشندگان گرامی، آیا با این چالش‌ها مواجه هستید؟ • مرجوعی بالا در فروش اینترنتی •…

2 روز ago

کمپرسورهای دبل استیج تـوسط شرکت فرافن هـوا (ویدیو)

کمپرسور نقش حیاتی در تأمین انرژی و هوای فشرده مورد نیاز صنایع مختلف ایفا می‌کنند.…

2 روز ago

دستاوردهای مجموعه آکسارای در تولید و صادرات محصولات کالای خـواب (ویدیو)

حضور در نمایشگاه‌ها بسیار اهمیت دارد، اما متأسفانه فاصله زمانی و روزهای برگزاری، به‌خصوص ساعت‌های…

3 روز ago