Categories: اخبار نساجی

سفر ۱۴۵ هیات تجاری از ۴۸ کشور به ایران در ۹ ماه

در ۹ ماهه سال ۱۳۹۴، ۱۴۵ هیات تجاری، اقتصادی و سرمایه‌گذاری با سه هزار و ۷۶۳ نفر از ۴۸ کشور به ایران سفر کردند.

معاون امور بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد: در ۹ ماهه سال ۱۳۹۴، ۱۴۵ هیات تجاری، اقتصادی و سرمایه‌گذاری با سه هزار و ۷۶۳ نفر از ۴۸ کشور به ایران سفر کردند.

به گزارش ایلنا، «میرابوطالب بدری» در گفت‌وگو با پایگاه خبری سازمان توسعه تجارت، گفت: از این میان، ۷۱ هیات با دو هزار و ۶۴۰ نفر از قاره‌های اروپا و آمریکا، ۴۱ هیات با ۷۰۲ نفر از آسیا و اقیانوسیه و ۳۴ هیات با ۴۲۱ نفر از کشورهای عربی و آفریقایی وارد ایران شدند.

بیشترین تعداد سفر متعلق به آلمانی‌ها

وی گفت: در این مدت بیشترین آمار سفر به کشورمان را آلمان‌ها با اعزام ۱۲ هیات به خود اختصاص دادند و پس از این کشور، عراق با اعزام ۱۱ هیات، ژاپن هشت هیات، چین هفت هیات، لبنان و عمان هرکدام شش هیات، ایتالیا، ترکیه، صربستان و ونزوئلا هر کدام پنج هیات، انگلستان، آفریقای جنوبی، قزاقستان و هندوستان هرکدام با چهار هیات، روسیه، هلند، اندونزی، برزیل، کره جنوبی، لهستان، تایلند و جمهوری چک هر کدام با سه هیات، پاکستان، سوئیس، فرانسه، مجارستان، آذربایجان و تونس هر کدام با دو هیات، بلژیک، بنگلادش، سریلانکا، سوئد، کرواسی، کنیا، گینه استوایی، لیتوانی، مالزی، نیوزلند، نیجر، نروژ، ارمنستان، افغانستان، الجزایر، اتریش، اوکراین، اوگاندا و اسپانیا هر کدام با یک هیات در جایگاه بعدی قرار دارند.

** ایتالیا با ۳۶۰ نفر بزرگترین هیات اعزامی به ایران

بدری در ادامه به تعداد و سطح اعضای هیات‌های اعزامی به ایران نیز اشاره کرد و گفت: ایتالیا آذرماه سال جاری با اعزام ۳۶۰ نفر به ریاست معاون وزیر توسعه اقتصادی خود بزرگترین هیات تجاری خارجی بود که در ۹ ماهه سال ۹۴ وارد ایران شد.

وی افزود: پس از این کشور، اتریش به ریاست رییس جمهوری خود و هیاتی ۳۰۰ نفره، روسیه با وزیر صنایع و هیاتی ۱۵۰ نفره، آفریقای جنوبی با رئیس جمهور و هیاتی ۱۵۰ نفره، مجارستان با نخست‌وزیر و هیات ۱۳۰ نفر، لهستان با معاون وزیر خارجه و هیات ۱۰۰ نفره در اردیبهشت ماه و همچنین با وزیر اقتصاد و هیات ۱۱۰ نفره در مهرماه و آلمان با روسای اتاق ایالت‌های بادن رتنبرگ، بایرن و هستن و هیاتی ۱۰۰ نفره در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

معاون امور بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران در ادامه خاطرنشان کرد: ۵۹ هیات ورودی به دعوت سازمان توسعه تجارت، ۳۷ هیات به دعوت وزارت صنعت، معدن و تجارت و ۲۲ هیات نیز به دعوت وزارت امور خارجه وارد ایران شدند.

وی ادامه داد: اتاق بازرگانی ایران و اتاق‌های مشترک ۱۴ هیات، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری هر کدام ۳ هیات، وزارت نفت ۲ هیات، استانداری‌های مازندران و تهران ۲ هیات و وزارت اقتصاد، سازمان زمین شناسی، ایمیدرو، وزارت ارتباطات و فناوری و وزارت نیرو نیز هر کدام یک هیات را به کشورمان دعوت کردند.

مهر پرترددترین ماه

بدری در ادامه با بیان این که در مهرماه سال جاری ۳۱ هیات خارجی به ایران سفر کردند، اظهار داشت: ایران در فروردین ماه میزبان ۷ هیات، اردیبهشت ۱۴ هیات، خرداد ۱۱ هیات، تیر ۴ هیات، مرداد ۱۴ هیات، شهریورماه ۲۰ هیات، آبان ۱۸هیات و آذر ۲۶ هیات بوده است.

معاون امور بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران به تعداد جلسات رودرروی کاری(B2B) میان شرکت‌ها و تجار دو طرف نیز اشاره کرد و گفت: ۴۳ همایش برای هیات‌های حاضر در  ایران در طول ۹ ماه سال ۹۴ در سازمان توسعه تجارت، اتاق بازرگانی ایران، هتل اسپیناس، هتل آزادی و اتاق‌های مشترک کشورها برگزار شده است.

وی اهداف هیات‌های خارجی در ایران را جست‌وجو برای یافتن شریک برای سرمایه‌گذاری مشترک و انتقال تکنولوژی، برگزاری همایش و مذاکرات رودررو، خرید مواد اولیه از ایران، فروش در بازار محلی همراه بازار کشورهای ثالث (کشورهای همسایه)، خرید کالاهای خاص از ایران (خشکبار، پوست و چرم، مواد پتروشیمی و فولاد) و امضای تفاهم‌های مختلف در سطح وزیر یا معاون وزیر (نمایشگاهی و سازمان‌های توسعه تجارت) عنوان کرد.

بدری، مقدمات برگزاری کمیسیون‌های اجلاس مشترک، بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی ـ بین‌المللی کشور، سفر به استان‌ها و تحقیق و بررسی بازار، جستجوی شریک محلی برای توزیع کالاهای خارجی، نمایندگی‌های فروش، فروش مستقیم در بازار داخلی، برآورد و بررسی بازار و کسب قوانین و مقررات و تعرفه‌ها را از دیگر اهداف سفر هیات‌های خارجی به ایران ذکر کرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

15 ساعت ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

16 ساعت ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

4 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

7 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

1 هفته ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

1 هفته ago