بازرگانی – سفیر هند گفت: از آنجایی که چای در بین پنج اولویت اول قرار نگرفته، ارز مرجع به آن تعلق نمی گیرد در حالی که چای جزو نیازهای روزمره مردم است و باید واردات آن حمایت شود و ارز مرجع در اختیار واردکنندگان قرار بگیرد.
سفیر هند در ایران که این روزها فعالیت زیادی برای پیوند فعالان اقتصادی دو کشور دارد در دیدار هیات تجاری هندی برای انجام مذاکرات و گفت وگوی رودرو با فعالان اقتصادی ایرانی طی سخنانی کوتاه با مثبت ارزیابی کردن تلاش های دو کشور، به بخشنامه اخیر وزارت صنعت و معدن و تجارت ایران اشاره کرد که در آن چای جزو پنج اولویت اول کالاهای وارداتی قرار نگرفته است.
به گزارش خبرآنلاین «شری دی. پی. سریواستاوا» گفت: «از آنجایی که چای در بین پنج اولویت اول قرار نگرفته، ارز مرجع به آن تعلق نمی گیرد در حالی که چای جزو نیازهای روزمره مردم است و باید واردات آن حمایت شود و ارز مرجع در اختیار واردکنندگان قرار بگیرد».
سفیر هند همچنین با تاکید بر اجرایی شدن مکانیسم پرداخت روپیه بین ایران و هند افزود: «با توجه به این که مکانیسم پرداخت روپیه اجرایی خواهد شد و برای مبادلات بین دو کشور استفاده می شود نیازی به وارد کردن کالاهای هندی از جمله چای در مقوله ارز مرجع یا آزاد نیست چون برای خرید کالاهای هندی با استفاده از این سیستم هیچ ارزی از کشور خارج نمی شود و خریدها با ریال ایران انجام می شود».
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…