{access !public}
در بازار آمریکا همه مشتریان در سال ۲۰۱۱ برای خرید انواع پوشاک بسیار محتاط بودند و این تا حد زیادی به دلیل افزایش قیمت های لباس و پوشاک در آمریکا و عدم توازن عرضه و تقاضا بوده است.
طبق آمارهای ارائه شده در سال ۲۰۱۱ میزان واردات پوشاک به آمریکا ۲ درصد کاهش نشان می دهد. همچنین در آمریکا به دلیل افزایش ارزش دلار مواد اولیه نساجی مانند پنبه و پلی استر با رشد قیمت مواجه شدند.
نکته جالب در مورد بازار پوشاک آمریکا اینجاست که ۹۵ درصد منابع تهیه پوشاک این کشور خارجی هستند. هر چند در سال گذشته بحران پنبه، قیمت پوشاک را به طرز حیرت آوری بالا برد امّا هم اکنون این بحران گریبانگیر بازار پوشاک جهان نیست. در سال ۲۰۰۹ پنبه در حدود ۷۲ سنت برای هر پوند بود امّا این قیمت در مارس ۲۰۱۱ به ۳/۲ دلار برای هر پوند رسید. در حال حاضر قیمت پنبه حدود ۹۰ سنت/ پوند است. این نوسانات قیمت پنبه حتی برای کشوری مانند چین که ارزانترین تولیدات جهان را در اختیار دارد هم مشکل ساز می شود. کشور چین ۴۶ درصد کل بازار پوشاک و نساجی آمریکا را در اختیار گرفته است. بعد از چین، ویتنام بزرگترین سهم را در بازار آمریکا دارد یعنی حدود ۱۵ درصد. هند نیز رتبه سوم را به خود اختصاص داده. میزان صادرات پوشاک و نساجی هند به آمریکا در سال گذشته ۶ میلیارد دلار بوده است.
{/access}
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…