{access !public}
در بازار آمریکا همه مشتریان در سال ۲۰۱۱ برای خرید انواع پوشاک بسیار محتاط بودند و این تا حد زیادی به دلیل افزایش قیمت های لباس و پوشاک در آمریکا و عدم توازن عرضه و تقاضا بوده است.
طبق آمارهای ارائه شده در سال ۲۰۱۱ میزان واردات پوشاک به آمریکا ۲ درصد کاهش نشان می دهد. همچنین در آمریکا به دلیل افزایش ارزش دلار مواد اولیه نساجی مانند پنبه و پلی استر با رشد قیمت مواجه شدند.
نکته جالب در مورد بازار پوشاک آمریکا اینجاست که ۹۵ درصد منابع تهیه پوشاک این کشور خارجی هستند. هر چند در سال گذشته بحران پنبه، قیمت پوشاک را به طرز حیرت آوری بالا برد امّا هم اکنون این بحران گریبانگیر بازار پوشاک جهان نیست. در سال ۲۰۰۹ پنبه در حدود ۷۲ سنت برای هر پوند بود امّا این قیمت در مارس ۲۰۱۱ به ۳/۲ دلار برای هر پوند رسید. در حال حاضر قیمت پنبه حدود ۹۰ سنت/ پوند است. این نوسانات قیمت پنبه حتی برای کشوری مانند چین که ارزانترین تولیدات جهان را در اختیار دارد هم مشکل ساز می شود. کشور چین ۴۶ درصد کل بازار پوشاک و نساجی آمریکا را در اختیار گرفته است. بعد از چین، ویتنام بزرگترین سهم را در بازار آمریکا دارد یعنی حدود ۱۵ درصد. هند نیز رتبه سوم را به خود اختصاص داده. میزان صادرات پوشاک و نساجی هند به آمریکا در سال گذشته ۶ میلیارد دلار بوده است.
{/access}
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…