Categories: اخبار نساجی

سلطان رشوه: خرج همسرم ماهانه ۲۵ میلیون تومان است

 

در بخش دیگری از دوازدهمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی مه‌آفرید خسروی متهم ردیف اول پرونده برای پاسخگویی به برخی از سؤالات قاضی در جایگاه قرار گرفت.

متهم درباره نحوه تأسیس بانک آریا گفت: بانک مرکزی اعلام کرده بود که به دلیل برخی مشکلات من و برادرم باید از سیستم بانکی آریا خارج شویم و من هم به همین دلیل مقداری پول به برخی از دوستانم قرض دادم و به آنها وکالت دادم تا در هیئت رئیسه بانک آریا مشغول فعالیت شوند.

وی افزود: کل اعتبار بانک آریا ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان بود که البته ۱۵۰ میلیارد دیگر هم خرج خرید مستغلات شده بود.

قاضی پرونده گفت: آیا این ۱۵۰ میلیارد هزینه خرید شعبات بانکی بود یا چیز دیگری که مه‌آفرید خسروی پاسخ داد من توجیهم این بود که قیمت ملک و مسکن بالا می‌رود به همین دلیل آن ۱۵۰ میلیارد را ملک و ابنیه خریدم.

وی در پاسخ به سؤال اجازه دخل و تصرف در ۱۵ درصد سهام بانک آریا به فردی به نام «ع – د» گفت: این اجازه‌نامه هیچ وقت اجرایی نشد و صرفاً یک اجازه نامه مکتوب بود که البته در اختیار خودم بود و برای آن هم مبلغی در نظر گرفته نشده بود.

قاضی از متهم درباره دامپینگ و انحصار فولاد که توسط دو تن از متهمان به مه‌آفرید خسروی نسبت به داده شده بود گفت:‌ در رابطه با دامپینگ و انحصار باید بگویم هیچ وقت این موضوع صحت نداشته و قصد چنین کاری را نداشتم.

وی گفت: ما به دلیل رقابتی که در فضای تولید فولاد بود قصد داشتیم قیمت تمام شده فولاد را پایین بیاوریم به همین دلیل سعی می‌کردیم به همین دلیل سعی می‌کردیم قیمت زیر بازار را ارائه دهیم.

وی افزود: آقای قاضی یکی از مشکلات بزرگ کشور در بحث فولاد این است که قیمت تمام شده کالا بالاست و به همین دلیل هیچ وقت کسی برای رقابت به میدان نمی‌آید اما ما تلاش داشتیم فولاد را با قیمت مناسب عرضه کنیم.

وی افزود: این موضوع اندکی غیرمعقول است که من فولاد را ۸۵۰ تومان بخرم و بخواهم ۸۲۰ تومان بفروشم این چیزی که درباره اعلام قیمت از سوی من مطرح شده صحت ندارد زیرا آقای «ب» مدیر فروش گروه ملی فولاد قیمت را مشخص می‌کرد و در اختیار من هم نبود.

متهم درباره انحصار تولید و فروش تراورس گفت: تولید انحصار تراورس چیز مهمی نیست ما آمدیم صرفاً تولید تراورس را با قیمت پایین رونق دادیم. آقای قاضی شما با خرید ۳۰ میلیارد تجهیزات می‌توانید کاری کنید که روزانه ۴ کیلومتر خط راه‌آهن بکشید ما ابتکارمان این بود که با پول یک کیلومتر راه‌آهن ۲ کیلومتر راه‌آهن تولید می‌کردیم.

وی در پاسخ به سؤال قاضی درباره خرید دو برابری خط و ابنیه گفت: قیمت خط و ابنیه در روزنامه رسمی ۱۲۹ میلیارد عنوان شده بود که با احتساب سود اقساط ۱۰ ساله‌اش ۱۵۹ میلیارد شد. قیمت خط و ابنیه براساس قیمت کارشناسی ۲۳۰ میلیارد برآورد شده بود اما به دلیل عدم استقبال این رقم به ۱۲۸ میلیارد تومان کاهش یافت.

مه‌آفرید خسروی گفت: من استعداد بالقوه‌ام این بود که قیمت واقعی یک شرکت را بررسی می‌کردم و سپس آن را خریداری می‌کردم در حالی که دیگران به سود یک روزه فکر می‌کردند.

قاضی به او گفت: پیشتر این موضوع مطرح شده بود که  دلیل خرید تراورس از سوی شما واگذاری ۱۵ تا ۱۶ پروژه ریلی بوده است در حالی که خسروی گفت این موضوع صحت ندارد ما تنها به سوددهی بلندمدت تراورس فکر می‌کردیم.

مه‌آفرید خسروی گفت: آقای نماینده دادستان حرف‌هایی از معدل ۱۰ دیپلم من به میان آورد در حالی که اگر فرض کنیم من از نظر ذهنی کندذهن باشم حاضرم با بزرگترین دکترای اقتصاد ایران بحث و چالش کنم.

وی افزود: حاضرم در یک اتاق دربسته تحت‌الحفظ باشم و پس از تنها ۴ سال ۴ شرکت خریداری شده را به سوددهی برسانم بدون آنکه یک ریال به من پول بدهید.

متهم افزود: آقای تورگ نماینده دادستان خرجی زن و بچه من را نمی‌دهد ایشان دچار کم‌بینی است و آقای تورگ نسبت به من و خانواده‌ام سوءنیت دارد.

تورگ در این لحظه واکنش نشان داده و گفت همسر شما در شب عید تقاضای هزینه ۲۵ میلیون تومانی کرده است من نمی‌توانم این رقم را به او بدهم.

مه‌آفرید خسروی گفت: گناه من چیست که شما خرج همسر و بچه‌ مرا با معیار همسر خودتان می‌سنجید من کسی بودم که ۵ هزار میلیارد تومان دارایی داشتم طبیعی است که خرج زنم با شمایی که حقوق‌تان ۲ میلیون تومان است متفاوت باشد.

مه‌آفرید خسروی خطاب به قاضی گفت: آقای قاضی حرف زدن خیلی راحت است اما عمل کردن سخت است من حقوق دو ماه مجموعه‌ایی را می‌دادم که ۱۷ هزار نفر پرسنل داشت من پول سیستم بانکی را بدون معوقه پرداخت کردم آقای قاضی بروید بررسی کنید حد اعتباری در تمام دنیا مرسوم است بروید بپرسید که حد اعتباری من چقدر بوده است.

وی خطاب به قاضی درباره نسبت دادن ۶۰ شرکت گفت: هیچ کدام از این شرکت‌ها برای من نیست اینها یک نسبت دروغ و تهمت بزرگ است.

مه‌آفرید خسروی گفت: هنر شرکت پژو این است که ۳۲ بار در سال پول را در میان کارخانجات خود می‌چرخاند و هنر من این بود که این کار را کردم.

قاضی به او گفت: پولی که چرخاندی مال چه کسی بود.

متهم گفت: من مرض قند دارم و روزی ۱۰ تا قرص می‌خورم ۳ بار در روز انسولین می‌زنم.

قاضی گفت‌: من هم روزانه ۱۰ قرص می‌خورم.

در نهایت خسروی به نامه ۵۳ صفحه‌ای برای دادستان تهران اشاره کرد و گفت: آیا آقای دادستان آن نامه را خواندی که من چه چیز‌هایی را برای شما نوشتم.
خسروی گفت: من در سال ۶۷ پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی ایران قبول شده بودم اما امروز آقای تورگ مرا یک آدم کندذهن می‌خواند من یک فرد تصمیم‌گیر و عملگرا هستم و حاضرم تا پایان سال ۹۶ تحت نظر شما شرکت‌ها را به بهره‌برداری و سوددهی برسانم آخرش هم همه را وقف امام رضا (ع) کنم و به شهر و دیارم برگردم و کشاورزی کنم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

2 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

2 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

5 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

6 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

7 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

1 هفته ago