معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اعلام اینکه برنامه فروش سدها و واگذاری آن به بخش خصوصی از جدی ترین طرح های وزارت نیرو است، مشتری سازی را از مهمترین بسترهای لازم در این بخش اعلام کرد.
محمدرضا عطارزاده در گفتگو با مهر در ارتباط با برنامه های وزارت نیرو برای خصوصی سازی سدها و اینکه آیا در حال حاضر امکان انجام این کار در کشور وجود دارد یا خیر؟ گفت: این موضوع جزو وظایف وزارت نیرو است.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار داشت: فراهم کردن ابزار لازم از لحاظ نرم افزاری برای واگذاری سدها یکی از اقداماتی است که باید انجام شود.
عطارزاده با بیان این مطلب که طبق برنامه ریزی صورت گرفته، ابتدا قرار شده است که نیروگاه های برقابی کشور خصوصی سازی شوند، ادامه داد: با واگذاری این گروه از نیروگاه ها، تکلیف وظایف بخش خصوصی و دولتی مشخص می شود.
این مقام مسئول در وزارت نیرو خاطر نشان کرد: همچنین روشن کردن مسائل موجود در این بخش نیز برنامه دیگری است که باید دنبال شود.
وی تاکید کرد: قوانینی نیز مانند قانون انفال و مسائل مربوط به حقوق بیت المال در مورد واگذاری سدها هم باید مشخص شود، پس از آن باید از طریق واگذاری سدهای کوچک کار را آغاز کنیم و سپس با واگذاری سدهای بزرگ برنامه ادامه یابد.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اشاره به اینکه واگذاری سدها به عنوان یکی از پروژه های جدی برای وزارت نیرو مطرح است، اظهار داشت: با توجه به اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها و همچنین وجود طرح خرید تضمینی آب و پساب و اجرای اصل ۴۴، ابتدا باید زمینه های لازم در مورد واگذاری سدها فراهم شود.
عطارزاده بسترسازی برای واگذاری سدها و اینکه بتوان برای فروش آنها مشتریانی پیدا کرد را از اولویت های لازم قبل از واگذاری سدها عنوان کرد و گفت: مطمئنا اگر بحث های مربوط به فروش سدها شفاف سازی نشود نمی توان برای آن مشتریانی را پیدا کرد.
این مقام مسئول در وزارت نیرو، مشتری سازی در مورد واگذاری سدهای کشور را از اساسی ترین برنامه های موجود در این بخش عنوان کرد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…