Categories: اخبار نساجی

سهامداران بانک تات نگران نباشند

 

 

مدیر عامل فرابورس ایران با اشاره به ادغام بانک تات گفت: سهامداران این بانک نگران حق و حقوق خود نباشند زیرا فرابورس به طور جدی پیگیر حقوق آنها است.

مصطفی امید قائمی ـ مدیر عامل شرکت فرابورس ایران ـ در گفت‌‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درباره سرنوشت سهامداران بانک تات گفت : هنوز تصمیم بانک مرکزی درباره این بانک مشخص نشده است ولی در صورتی که قرار باشد این بانک منحل شود دارایی ها و بدهی های آن به بانک دیگری منتقل خواهد شد، لذا پس از برگزاری مجمع سهامداران پول خود را از بانک دریافت خواهد کرد.

وی با اشاره به احتمال ادغام بانک با موسسه‌های مالی یا تشکیل بانکی جدید گفت: در صورتی که بانک تات با بانک دیگری ادغام شود، سهام آن بانک جدید به جای سهام بانک تات به سهامداران داده می شود.

امید قائمی تاکید کرد:با این حال سهامداران این بانک نگران حق و حقوق خود نباشند، زیرا فرابورس به طور جدی پیگیر حقوق آنها است و دائما در حال تعامل با بانک مرکزی برای تعیین تکلیف سهامداران خرد این بانک است.

وی در خصوص احتمال ادغام بانک گردشگری گفت:نماد بانک گردشگری در فرابورس جهت ارائه سود سال ۹۰ و ۹۱ متوقف شده و هیچ خبری در خصوص انحلال و اذغام بانک از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده است.

وی در مورد طراحی شاخص برای فرابورس گفت:برای تعریف شاخص در بازار فرابورس باید تعداد شرکتهای این بازار به بیش از ۲۰۰ شرکت افزایش یابد تا بر اساس فعالیت آنها بتوانیم شاخصی قابل اتکا طراحی کنیم.

وی افزود: ما برای بازار فرابورس شاخصی طراحی کردیم، اما این شاخص هنوز قابل اتکا و واقعی نیست به همین دلیل نمی توان آنرا منتشر کرد.

وی از دلایل عدم واقعی بودن این شاخص را وزن نامتوازن شرکت‌ها در بازار فرابورس به دلیل تعداد پایین شرکت‌ها، عنوان کرد و گفت: به عنوان مثال حدود ۳۰ درصد بازار فرابورس در اختیار شرکت ارتباطات سیار است به همین دلیل تازمانی که تعداد شرکتهای فرابورسی افزایش نیافته است نمی توانیم اقدام به طراحی شاخص مطمئنی که معیار تصمیم گیری برای سهامداران باشد، بکنیم.

مدیر عامل فرابورس تصریح کرد: باید تعداد شرکتهای فرابورس به حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ شرکت برسد تا با انتخاب ۲۰ تا ۳۰ شرکت با سهام شناور بالا بتوانیم شاخصی را طراحی کنیم به همین دلیل است که در حال حاضر با وجود طراحی شاخص به دلیل قابل اتکا نبودن آن اقدام به انتشارش نمی کنیم.

امید قائمی درباره برنامه های این بازار برای پذیرش شرکتهای جدید و بزرگی مثل همراه اول در سال جاری گفت: برنامه ای برای ورود شرکت های بزرگی مثل همراه اول نداریم اما مثل سال گذشته در تلاشیم تا هفته ای یک بار به طور مرتب پذیرش و عرضه یک نماد را پیگیری کنیم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

استقبال عالی از چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان(ویدیو)

چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان با بازخورد بسیار عالی و به صورت…

2 روز ago

نمایشگاه کاشان فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن تولیدکنندگان صنعت فرش ماشینی(ویدیو)

کاشان به عنوان قطب صنعت فرش پتانسیل های خوبی در حوزه توسعه بازار هایی برای…

2 روز ago

کنارهم قرارگرفتن تولیدکنندگان راهی برای رشد وموفقیت صنعت نساجی(ویدیو)

شرکت کامل پتروتک شیمی یک شرکت دانش بنیان است که در زمینه تولید مواد اولیه…

2 روز ago

صنعت پوشاک و منسوجات، تجارت بین الملل و الگویابی صادرات به اروپا

ترجمه و اقتباس، تدوین و تحلیل: ابوالفضل قندچی/ دارای دکترای مهارتی (DBA) عصر جدید تجارت…

3 روز ago

هـدف شـرکت فـرجاد تـوان آسـیا کمک به صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی باید در سال های آینده قوی تر و موفق تر…

4 روز ago

بـرگزاری نـمایشگاه صنـایع وابـسته فـرش ماشینی موجب رونق این صنعت می شود(ویدیو)

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان بعد از ۳سال برگزار شد. این…

4 روز ago