Categories: اخبار نساجی

سهم صنایع و معادن از ۲.۵ میلیون شغل ۱۶ درصد است

وزارت صنایع درسال گذشته توانست ۲۴۰ هزار شغل جدید از ۱.۵ میلیون شغل را ایجاد کند ، بنابراین تحقق سهم ۴۰۰ هزار نفری از این وزارتخانه انتظار می رود.

ایلنا:‌ سرپرست وزارت صنایع پیش بینی کرد تا سهم وزارت صنایع و معادن در اشتغالزایی طی سال جاری معادل ۱۶ درصد از ۲.۵ میلیون شغل پیش بینی شده باشد و براین اساس حدود ۴۰۰ هزار شغل از طریق سرمایه گذاری در بخش صنعت ومعدن محقق گردد.

به گزارش ایلنا ، مهدی غضنفری گفت : شورای عالی اشتغال امسال برای هر کدام از دستگاه ها جهت تحقق اشتغال پایدار در کشور تکالیفی را تعیین کرده که با توجه به اینکه وزارت صنایع درسال گذشته توانست ۲۴۰ هزار شغل جدید از ۱.۵ میلیون شغل را ایجاد کند ، بنابراین تحقق سهم ۴۰۰ هزار نفری از این وزارتخانه انتظار می رود.
وی اظهارداشت : در صورتی که دولت منابع بانکی و تسهیلات بیشتری را برای اشتغالزایی به وزارت صنایع ومعادن اختصاص یابد این رقم دور از دسترس نیست چرا که یکی از راه های ایجاد شغل پایدار سرمایه گذاری در بخش تولیدات صنعتی و معدنی است.

دکتر غضنفری تصریح کرد: برای اشتغالزایی احتیاج به منابع جدید سرمایه گذاری است که می توان آن را از طریق تسهیلات بانکی، صندوق توسعه ملی و حتی نقدینگی در اختیارمردم تامین کرد.
از نظر سرپرست صنایع و معادن این حوزه آمادگی جذب منابع اعتباری بیشتر تا سقف ۵۰ هزار میلیارد تومان در سال ۹۰ را دارد.

سرپرست وزارت صنایع و معادن درعین حال گفت که منابع لازم برای ایجاد اشتغال متفاوت از منابع ناشی از هدفمندی یارانه ها است که برای نوسازی وبهسازی و ارتقا بهره وری به کار می رود .
وی در ادامه با بیان اینکه خطوط اعتباری مختلفی برای کمک به صنعت در نظر گرفته شده ، اظهار داشت :در ایام پس ازاجرای قانون هدفمندی تخصیص خط اعتباری انرژی از ضرورت ها بود که بموقع نیز پرداخت شد .

دکتر غضنفری افزود: بتدریج سهم تدابیری از این دست به سمت بخش دیگر که تکمیل و بهسازی و ارتقا بهره وری است تغییر می یابد و اگر در حوزه بهسازی و نوسازی منابع لازم در اختیار قرار نگیرد به این معنا است که مصرف انرژی واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی کاهش نیافته و تلاش موثری برای بهبود مصرف انرژی انجام نشده است .
وی تاکید کرد : باید بتدریج از سمت مصرف منابع برای تسهیلات مربوط به انرژی به سمت تسهیلات درجهت تکمیل ، بهسازی وارتقاء بهره وری بنگاه حرکت کرد .

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

1 ساعت ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

1 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

1 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

2 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

3 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

4 روز ago