Categories: اخبار نساجی

سود۳۲ میلیاردی دولت از تاخیر در واریز یارانه

 

امروز ۱۷ روز از ابتدای اردیبهشت ماه می گذرد و هنوز خبری از یارانه نقدی نیست در این بین یک سوال مطرح است و آن اینکه سود حاصل از تاخیر در پرداخت یارانه ها به جیب چه کسی واریز می شود؟

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازافکار، ۲۸ آذرماه سال ۸۹ بود که رییس جمهور در یک مصاحبه تلوزیونی آغاز هدفمندی یارانه ها را اعلام کرد و یارانه نقدی از یکم دی ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. در ابتدا واریزها به صورت ۲ ماه بود اما تنها ۲ مرحله به این شکل یارانه واریز شد زیرا قبوض ماهانه صادر می شد و مردم مدیریت صحیحی بر اقتصاد خانوار نداشتند.

با این توجیه پرداختی یارانه نقدی ماهانه شد و دولت در ابتدای هر ماه یارانه را به حساب سرپرستان خانوار واریز می کرد اما دیری نپایید که اختلال در سیستم بانکی و ناتوان این سیستم در پاسخ گویی به نیاز مردم برای برداشت از حسابها زمان واریز یارانه تغییر کرد.

این بار توجیه این چنین مطرح شد که به دلیل تداخل زمان واریز یارانه با پرداخت حقوق کارمندان دولت میزان تقاضا از سیستم بانکی به شدت افزایش یافته و این سیستم توان پاسخگویی مناسب و به موقع را ندارد. البته در همان زمان معاون اقتصادی رییس کل بانک مرکزی بیش از ۱۰۰ میلیون تراکنش برای سیستم الکترونیک بانکی را عددی قابل قبول و در حد توان این سیستم عنوان کرد.

به هر حال زمان واریز یارانه ها در خردادماه ۹۰ از یکم به دهم تغییر کرد به این شکل یارانه ای که حق مردم بود با تاخیر ۱۰ روزه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. اما این آخرین تغییر در زمان واریز یارانه نبود بلکه تنها ۲ ماه بعد و در مردادماه یارانه ها دوازدهم، در مهرماه دوازدهم، در آبان ماه چهاردهم و به همین روش در فرودین ۹۱ یارانه نقدی در ۱۷ ماه واریز شد.

البته این سیر در همین جا پایان نمی یابد و این ماه دولت با گذشت ۱۷ روز هنوز زمان دقیقی برای واریز یارانه اعلام نکرده است.

به گزارش افکار نیوز ، دولت در حال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه به صورت ماهانه واریز می کند که با احتساب سود ۲۰ درصد بانکی سود روزانه تاخیر یک میلیارد و ۹۱۷ میلیون تومان می شود. و بادر نظر گرفتن تاخیر ۱۷ روزه در پرداخت یارانه ها دولت در فروردین ماه بیش از ۳۲ میلیارد تومان از این طریق سود کسب کرده است.
حال باید این سوال را پرسید که این سود به چه حسابی واریز می شود؟

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

1 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago