سود تولید پوشاک در جیب دلالان

 

عضو هیات موسس انجمن صنایع پوشاک با بیان این که نظام بازار پوشاک کشور سنتی و با محوریت بنکداری است، گفت: بخش اعظم سود پوشاک نصیب دلالان می شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، رضاییان امروز – چهارشنبه – در مراسم کلنگ زنی نخستین شهرک صنعتی تخصصی پوشاک در جنوب استان تهران با اشاره به بازار ۴۶۰ میلیارد دلاری مصرف بین المللی پوشاک در سال ۲۰۱۳ اظهار کرد: از این بازار حدود ۱۷۷ میلیارد دلار در اختیار کشور چین و ۷۰ میلیارد دلار آن نیز مربوط به چهار کشور در حال توسعه بنگلادش، ویتنام، هند و ترکیه است.

وی با بیان این که کشور ترکیه توانسته درآمد ارزی ۱۵.۵ میلیارد دلاری از صادرات پوشاک برای خود ایجاد کند، ادامه داد: این کشور علاوه بر آن با تولید پوشاک مورد نیاز داخلی خود و به تبع آن حذف واردات توانسته به اندازه صادرات خود نیز سودآوری ارزی داشته باشد.

عضو هیات موسس انجمن صنایع پوشاک با اشاره به سهم یک درصدی ایران از مصرف پوشاک دنیا گفت: این در حالی است ما نه تنها سهمی از صادرات نداریم، بلکه ۶۰ درصد از نیاز داخلی ما توسط پوشاک قاچاق تامین می شود.

رضاییان با انتقاد از صنعتی نبودن تولید پوشاک در کشور اظهار کرد: ۹۵ درصد از تولید پوشاک در داخل کشور به شکل کارگاهی و تولید خانگی است و بدون تغذیه واحد ها از طریق ایجاد صنایع، طراحی و مد و توسعه صنایع کوچک و متوسط راه به جایی نمی بریم.

وی با بیان این که بازار پوشاک ایران مبتنی بر تجارب سنتی با محوریت بنکداری است، ادامه داد: همین امر سبب می شود تا بخش اعظم ارزش افزوده تولید پوشاک در این کشور نصیب دلالان شود.

عضو هیات موسس انجمن صنایع پوشاک همچنین با ابراز خوشحالی از ایجاد شهرک صنعتی پوشاک در تهران تصریح کرد: این شهرک باید منطقه ویژه اقتصادی باشد تا تولید کنندگان بتوانند به راحتی مواد اولیه خود را تامین کنند.

رضاییان تصریح کرد: پیشنهاد ما این است به جای واگذاری زمین در شهرک صنعتی، سالن های ساخته شده با رعایت استاندارد های جهانی در اختیار تولید کنندگان قرار گیرد و امیدواریم با تجمیع واحد های صنعتی در یک شهرک توان صنعت تولید کشور را مضاعف کنیم و این پتانسیل وجود دارد که بتوانیم در هر شهر ۸۰ هزار شغل در صنعت پوشاک ایجاد کنیم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago