سومین دوره نمایشگاه فرش قطر در سکوت مطلق خبری بکار خود پایان داد

 

سومین دوره نمایشگاه بین المللی فرش قطر (QCarpet 2013) روز دوشنبه ۱۹ فروردین ماه به کار خود پایان داد. سومین نمایشگاه فرش قطر امسال در هفت روز از تاریخ ۱۳ فروردین در دوحه در حالی به ارایه فرشهای برخی از تولیدکنندگان و تجار فرش دستباف و ماشینی پرداخت که کمترین بازتابی در داخل کشور نیافت.

به غیر از اطلاعات مربوط به ثبت نام در سایت شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس، تنها خبر منتشره اطلاعیه کوتاه و مختصری آن شرکت بود که اتاق بازرگانی اراک آن را روی خروجی سایت خود قرار داده بود.

بر اساس این اطلاعیه که در نخستین روزهای دی ماه سال گذشته (۹۱) صادر شده بود شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس به علاقمندان تا ۳۰ دیماه ۹۱ مهلت داده بود تا برای شرکت در این نمایشگاه ثبت نام کنند.

این نمایشگاه ها از سوی شرکت قطری المرایا (Maraya) تدارک دیده شده و در اولین دوره با اطلاع رسانی و دعوت سفارت ایران در دوحه، با همکاری اتحادیه سراسری فرش دستباف روستایی از ۲۱ تا ۲۴ اسفند ماه سال ۸۹ به مدت چهار روزبرگزار شد. این نمایشگاه با حضور ۱۴۴ نفر غرفه دار ایرانی، یک غرفه دار هندی و غرفه دار دیگری از سوریه بین المللی شد.

دومین دوره این نمایشگاه ها سال گذشته از ۲۷ فروردین ماه ۹۱ به مدت شش روز در دوحه برگزار شد. در این دوره ۲۱۰ غرفه گذار ایرانی در غرفه هایی فرش های دستباف و ماشینی خود را عرضه کردند. این غرفه ها بر اساس خبر خبرگزاری سازمان معدن و تجارت ۴۵ عدد، بر اساس مصاحبه سفیر ایران در قطر ۲۷ عدد و بر اساس اظهارات علیخانی رئیس مرکر ملی فرش ایران ۴۸ عدد بودند که این اختلاف آماری خود محل تامل است.
در این دوره جمعا ۱۰۰ غرفه، تولیداتی را از کشورهای ایران، مصر، سوریه، هند، افغانستان، پاکستان، تبت و چین در هر دو بخش فرش های دستباف و ماشینی به نمایش گذاردند.

سومین دوره این نمایشگاه با بیش از ۱۰۰ غرفه از کشورهای ایران، کویت، سوریه، ترکیه، هند، افغانستان، پاکستان، تبت و چین در دوحه برگزار گردید.

کمال سجادیان از شرکت اطلس شیراز که نمایندگی برگزاری نمایشگاه در بخش ایرانی را بر عهده داشته در گفتگو با سایت اطلاع رسانی فرش ایران قول داد تا گزارشی از این نمایشگاه را به همراه تصاویری از آن در اختیار کارپتور قرار دهد.

یکی از کاربران سایت که خواست اسمش محفوظ بماند در پیامی ضمن گلایه از سکوت غیر قابل انتظار خبری در این زمینه، از عدم توفیق این نمایشگاه در سال جاری و زیان شرکت کنندگان خبر داد.

 

منبع: کارپتور

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

1 روز ago

تحول در تولید نخ BCF توسط شرکت Oerlikon Neumag

شرکت Oerlikon Neumag در حال متحول کردن تولید نخ BCF با کارخانه نوآورانه BCF خود…

1 روز ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

2 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

2 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

3 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

4 روز ago