رئیس خانه صنعت و معدن تهران گفت: اینکه در چند دهه اخیر امارات به بزرگترین شریک تجاری ایران تبدیل شده، بهدلیل سیاستهای اشتباه خودمان بوده است چراکه میتوانستیم با فعالسازی مناطق آزاد بخشی از درآمد حاصل از این تجارت هنگفت را به داخل کشور هدایت کنیم.
محمدرضا مرتضوی در گفتوگو با ایسنا، درباره قطع گشایش اعتبار اسنادی برای واردات کالا از امارات توضیح داد: در ۱۰ سال گذشته حجم مبادلات ایران و امارات بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار بوده و امارات با سود سرشار ناشی از تجارت با ایران توانسته بسیاری از زیرساختهای خود را ارتقا دهد.
وی افزود: ما همواره اصرار داشتیم که واردات کالا به کشور باید سامان یابد، اما متاسفانه این موضوع بهویژه در چند سال اخیر فراموش و باعث شد که امارات به مسیر اصلی واردات کالا به کشور تبدیل شود، در حالی که نباید این اتفاق رخ میداد.
مرتضوی با بیان اینکه میتوان مسیرهای دیگری را به جز امارات برای واردات کالا به کشور انتخاب کرد، افزود: باید جلوی هرگونه انحصار در واردات کالا به کشور را گرفت. من اعتقاد دارم به جای اینکه تجار اماراتی واسطه بین ایران و شرکتهای بزرگ چند ملیتی شوند، باید ایرانیها به صورت مستقیم با شرکتهای چند ملیتی وارد مذاکره و تعامل شوند که این کار به نوعی مقابله با تحریمها نیز به شمار میرود.
رئیس خانه صنعت و معدن تهران خاطرنشان کرد: اگر ایرانیها بهطور مستقیم با شرکتهای چند ملیتی وارد تعامل شوند، این شرکتها نیز سود خود را در تجارت با ایران از دست نمیدهند؛ بنابراین مقامات این شرکتها در کشورهای خود تلاش میکنند از طریق نمایندگان پارلمان ضددولتهایشان در زمینه تحریم ایران اقدام کنند.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…