رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تغییر در نحوه اعلام معتبر بودن دانشگاههای خارج از کشور گفت: از این پس رتبه بندی های جهانی نیز به عنوان ملاکی برای اعتبار دانشگاههای خارج از کشور در نظر گرفته می شود.
دکتر محمود قاضی خوانساری در گفتگو با مهر افزود: افرادی که در دانشگاه هایی که در فهرست دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت قرار ندارند و نامعتبر هستند، تسهیلات ارزی دریافت نمی کنند.
وی یادآور شد: شورای ارزشیابی در آخرین مجوز خود تعریف جدیدی برای اعتبار دانشگاهها علاوه بر فهرست وزارت بهداشت ارائه کرد. بر اساس این تصمیم مدارک دانشگاههایی که در فهرست ارزشیابی وزارت بهداشت قرار ندارند، در صورتی که در میان ۱۰۰۰ دانشگاه اول رتبه بندی جهانی QS، در میان ۵۰۰ دانشگاه اول رتبه بندی تایمز و ۵۰۰ دانشگاه اول رتبه بندی شانگهای قرار دارند ارزشیابی می شوند.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت افزود: در این میان کتاب گورمن که کتاب دانشگاههای معتبر آمریکا است نیز به عنوان یک ملاک ارزشیابی درنظر گرفته می شود.
قاضی خوانساری دلیل این تصمیم را قرار گرفتن ایران در رتبه های بین المللی از جمله تایمز و QS عنوان کرد و افزود: دلیل دیگر این امر این بود که فردی از یک دانشگاه معتبر جهانی فارغ التحصیل می شد اما این دانشگاه در فهرست وزارت بهداشت قرار نداشت از همین رو ما رتبه بندی های جهانی را نیز ملاک قرار دادیم.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…