جزئیات شرایط جدید صادرات نفت
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش با اشاره به خروج نام این شرکت و شرکت ملی نفت ایران از لیست تحریم خزانه داری آمریکا، جزئیات شرایط جدید صادرات طلای سیاه ایران به مقصد ۶ مشتری سنتی ایران شامل چین، هند، ترکیه، تایوان، ژاپن، کره جنوبی را تشریح کرد.
علی اکبر صفایی در گفتگو با مهر درباره آثار تعلیق برخی از تحریمهای نفتی پس از توافق ایران و گروه ۱+۵ گفت: از این پس مانعی در ارائه پوششهای بیمهای، خدمات بانکی و دیگر خدمات مرتبط با کشتیرانی بینالمللی به ویژه برای حمل دریایی محمولههای نفت خام و فرآوردههای نفتی ایران وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با اعلام اینکه در شرایط فعلی برخی از محدودیتهای بینالمللی برای صادرات و حمل دریایی نفت خام ایران به ۶ مشتری سنتی نفتی کشور وجود ندارد، تصریح کرد: بر اساس راهنمای اجرایی طرح اقدام مشترک توافق شده میان ایران و گروه ۱+۵ که ۲۰ ژانویه (۳۰ دی ماه ۹۲ ) توسط دولت آمریکا منتشر شده از این تاریخ تحریم های مرتبط با صادرات نفت ایران به حالت تعلیق در میآید.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه دامنه این تعلیق تحریمها بخشهای حمل و نقل، بیمه و همچنین نقل و انتقالات مالی را هم در بر می گیرد، تصریح کرد: بر اساس این راهنما شرایط تعلیق شامل حال اشخاص (حقوقی و حقیقی) که قبلا در لیست تحریم خزانه داری آمریکا قرار گرفته اند نمیشود اما نفتکش و شرکت ملی نفت ایران به صراحت از این قاعده مستثنی شدهاند.
به گفته صفایی، از این پس مانعی در ارائه بیمه، خدمات بانکی و دیگر خدمات مرتبط با کشتیرانی بینالمللی برای شرکت ملی نفتکش ایران به منظور حمل نفت خام کشور به ۶ کشور چین، هند، ترکیه، تایوان، ژاپن، کره جنوبی در سقف تعیین شده وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در خصوص تعلیق تحریم پوششهای بیمه ای و کلوپهای پی اندآی عضو گروه بینالمللی هم توضیح داد: پیش بینی میشود تا این کلوپها نیز به زودی اقداماتی را به منظور هم راستا شدن با سیاستهای اجرایی دولت آمریکا اتخاذ کنند.
این مقام مسئول درباره اقدامات شرکت ملی نفتکش پس از تعلیق برخی از تحریمهای نفتی بیان کرد: اگرچه این تعلیق چراغ سبزی برای نفتکش ایران است اما توقع ما بازگشت سریع نفتکش به بازار بینالمللی و حمل و نقل نفت به تمامی اقصی نقاط جهان علاوه بر ۶ کشور آسیایی است.
مدیر عامل شرکت ملی نفتکش ایران ادامه داد: حضور نفتکش در بازار بینالمللی حمل و نقل دریایی با استاندارد قابل قبولی که دارد منافع زیادی نه تنها برای کشورهای وارد کننده نفت و محصولات نفتی آن بلکه برای شرکتهای بزرگ نفتی و صنعت نفت بینالمللی به دنبال خواهد داشت.
این عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش در پایان خاطرنشان کرد: تا زمانیکه امکان حضور شرکت ملی نفتکش برای بازگشت به بازار بینالمللی فراهم شود، این شرکت همچنان تحت حمایت برای حمل محمولههای صادراتی نفتی کشور قرار دارد.
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…