مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: این شرکت در وصول مطالبات (گازبها) همکاری قابل توجهی با بخش های بدهکار داشته است و انتظار می رود آنها نیز با پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان بدهی خود این شرکت را …
به گزارش سرویس اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، مجتبی شیخ بهایی با بیان این که صنایع و جایگاه های عرضه سی ان جی، مشترکان بدهکار به شرکت ملی گاز ایران هستند، بدهی جایگاه های سی ان جی را بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان و بدهی صنایع به این شرکت را بیش از یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
وی گفت: ممکن است در میان بخش های بدهکار، مشترکانی وجود داشته باشند که هنوز مهلت پرداخت بدهی آنها تمام نشده و برای پرداخت گازبهای خود فرصت داشته باشند.
شیخ بهایی اظهار کرد: نزدیک به ۱۰ درصد بخش سی ان جی کشور در پرداخت به موقع قبوض گاز خود تاخیر دارند.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: تاخیر در پرداخت بدهی از سوی بخش هایی مثل جایگاه های عرضه سی ان جی که دریافت کننده پول نقداز مردم هستند،غیرقابل پذیرش و توجیه ناپذیر است.
وی با بیان این که میانگین مشترکان بدحساب در بخش صنعتی نیز حدود ۱۵درصد است، اظهار امیدواری کرد: توجه بیش از پیش بخش های یاد شده (صنعت و سی ان جی) به خواسته شرکت ملی گاز ایران مبنی بر پرداخت به موقع قبوض گاز،این عدد را به پنج درصد که عددی منطقی و قابل انتظار است،کاهش خواهد داد.
مدیرگازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر این که قطع گاز مشترکان بدهکار با مصوبه و مجوز هیئت دولت انجام می شود، تصریح کرد: با این بخش ها به طور پیاپی از طریق شرکت های گاز استانی، مکاتبه و اطلاع رسانی شده است؛ ضمن آن که همه گونه ملاحظه و همکاری را در نظر می گیرد و تمایلی به قطع گاز مشترکان ندارد.
**بخش خانگی، خوش حساب ترین ها هستند
وی اظهار کرد: بخش خانگی با پرداخت به موقع گازبها، خوش حساب ترین بخش در میان مشترکان این شرکت به شمار می آید.
**مشکلی در وصول مطالبات بخش نیروگاهی وجود ندارد
شیخ بهایی درباره بخش نیروگاهی نیز گفت: با این بخش برای وصول مطالبات به دلیل آنکه شیوه متفاوتی لحاظ شده است،مشکلی وجود ندارد.
به گفته مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران، پرداخت گازبهای بخش نیروگاهی کشور به شیوه تهاتر انجام می شود.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران درباره این روش پرداخت گفت: بدهی وزارت نیرو به شرکت ملی گاز ایران به عنوان پرداختی شرکت ملی گاز ایران به سازمان یارانه ها محاسبه و وارد خزانه دولت می شود.
شیخ بهایی تاکید کرد:انتظار می رود همه بخش های مصرف کننده اعم از صنایع،خانگی، تجاری، شرکت ملی گاز ایران را به عنوان یک صنعت توزیع کننده انرژی در خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر یاری کنند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…