معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری شناسنامهدار شدن طرحهای فرش این استان را پیش شرط ورود به بازارهای جهانی عنوان کرد.
مریم کریمی در حاشیه در خصوص شناسنامهدار کردن طرحهای فرش چهارمحال و بختیاری گفت: تنها عاملی که میتواند وضعیت مطلوبی را برای آینده صنعت فرش استان ترسیم کند، تجاری سازی طرحهای این صنعت فاخر استان است.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این پروژه شناسنامهدار کردن طرحهای فرش استان چهارمحال و بختیاری است که در گامی کاربردی در این خصوص کنسرسیوم صادارتی فرش دستباف این استان به منظور توسعه صادرات، تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه مطابق با مناطق بافت و به ویژه بافندگان آنها میتوان قالی استان را به دو گروه عمده تقسیم کرد، افزود: گروه اول شامل قالی بختیاری است که حاصل دست بافندگان عشایر بختیاری و یا ساکنینی است که منشأ نژادی آنها از طوایف لر بختیاری و دارای تار و پود پنبهای و پرز پشمی هستند و گروه دوم شامل قالی قشقایی که ماحصل دست عشایر ترک قشقایی است.
کریمی تعداد کارگاههای فعال در خوشه را ۱۲ هزار و ۷۲۶ کارگاه عنوان کرد و گفت: اشتغال صنعت دست بافتهها، ۳۵ هزار نفر است.
وی در پایان یکی از نقاط قوت چهارمحال و بختیاری را در بخش صادرات غیرنفتی، فرش دستباف دانست و آن را عامل ترویج فرهنگ، تفکر و نیز درآمدزایی و اشتغال زایی عنوان کرد.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…