هیئت واگذاری به منظور تشویق بخش خصوصی و جلب مشارکت این بخش در برنامه واگذاریها، شیوه نامه این موضوع را با رویکرد خصوصیسازی واقعی تصویب کرد.
به گزارش مهر، سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: هیأت واگذاری در جلسه مورخ ۲۶ / ۱۱ / ۹۲ بنا به پیشنهاد سازمان خصوصی سازی و به منظور تشویق بخش خصوصی و جلب مشارکت این بخش در برنامه واگذاری ها، شیوه نامه این موضوع را با رویکرد خصوصی سازی واقعی تصویب و موافقت نمود سازمان خصوصی سازی در واگذاری سهام بلوکی بنگاهها مفاد آن را رعایت نماید.
بر این اساس، به منظور تشویق بخش خصوصی واقعی و با هدف جلب مشارکت عموم به خرید سهام شرکتها در واگذاریهای اقساطی، مشوقهای زیر از تاریخ تصویب این شیوه نامه، به صورت موردی یا یک جا در خصوص هر شرکت و مشروط به درج در آگهی عرضه عمومی، برای خریداران بخش خصوصی قابل اعمال است و مراتب با پیشنهاد سازمان خصوصی سازی به تصویب هیأت واگذاری میرسد.
الف – افزایش سقف کل زمانی و مجموع تعداد اقساط تا میزان یک سوم جمع مدت و تعداد اقساط مصوب.
ب – بازپرداخت پلکانی اقساط با شیب «۱۰%» رشد سالانه و به مأخذ «۱۰۰» برای رقم میانه دوره اقساط.
ج – سود فروش اقساطی به میزان «۳%» پایین تر از سایر خریداران.
منظور از خریداران بخش خصوصی واقعی موضوع این شیوه نامه، تمامی اشخاص حقیقی و آن دسته از اشخاص حقوقی است که شامل یکی از نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی شامل بنیادها، نهادهای انقلاب اسلامی، آستانهای مقدسه، نهادهای اقتصادی وابسته به امور خیریه و وقف، صندوقهای بازنشستگی، تأمین اجتماعی، صندوقها و نهادهای بیمه و تأمین آتیه، بانکها و مؤسسات پولی و سرمایهگذاری وابسته به آنها و یا نهادهای تحت مالکیت و مدیریت مستقیم و غیرمستقیم این قبیل نهادها و مؤسسات باشد.
به نظر می رسد با اهتمام هیأت واگذاری و تصویب این شیوهنامه رویکرد جدیدی به خصوصی سازی و واگذاری بنگاهها را در دولت یازدهم و هیأت واگذاری شاهد باشیم و انگیزه بخش خصوصی برای مشارکت در برنامه خصوصی سازی کشور و حضور در واگذاریها بیشتر شود و مشوقهای موضوع این شیوهنامه، واگذاری سهام شرکتها را در مسیر مطلوبی قرار دهد.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…