رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور از تغییر شیوه های دریافت مالیات خبر داد و گفت: شیوه مالیات ستانی بین سازمان امور مالیاتی و مودیان هم اکنون مودی و ممیزمحور است و این رویه به اعتماد عمومی لطمه زده است.
ˈعلی عسکریˈ روز سه شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بر اساس برنامه های جدید قرار است بخش عمده ای از رابطه ممیز و مودی کاهش یابد، افزود: مودیان و ممیزان تنها در صورت نیاز به رسیدگی میدانی با یکدیگر ارتباط خواهند داشت.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان آنکه در نظام جدید مالیاتی فرض بر خود اظهار مودی است ، اظهار داشت: تمام فرآیندهای نظام مالیاتی قرار است در اختیار مودی قرارداده شود.
به گفته ی عسکری ، براساس این طرح بسترهایی فراهم می شود تا تمام امور نظیر ارایه اظهار نامه و پرداخت مالیات از هر مکانی و حتی از منزل و محل کار امکان پذیر باشد.
رییس کل سازمان امور مالیاتی، بحث اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را یکی از ضعف های نظام مالیاتی دانست و اظهار داشت: در چند سال اخیر اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شده است.
عسکری با اشاره به طرح جامع مالیاتی، گفت: در این طرح دو نوع مدیریت تغییر می کند که براساس آن دو بسترسازی در نظام مالیاتی برای تغییر تفکر کارمندان ادارات و سازمان های مالیاتی و همچنین تغییر در تفکر مودیان ایجاد می شود.
وی گفت: در این طرح ضمن آنکه تمام ملاحظات در نظر گرفته می شود، تغییراتی درون سیستم ایجاد و به نیازهای مودیان برای ارتباط گیری با سازمان مالیاتی پاسخ داده می شود.
رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه حقوق مودیان باید محفوظ باشد ، افزود: مودیان هم اکنون برای انجام هر کاری باید به ادارات مالیاتی مراجعه کنند که با بستر سازی های لازم این مشکل رفع می شود.
یادآور می شود، سازمان امور مالیاتی کشور به منظور تحول و خودکارسازی در نظام امور مالیاتی اقدام به تهیه طرح جامع مالیاتی کشور کرده و این طرح شامل پروژه های متعددی به خصوص در حوزه فناوری اطلاعات( IT ) است.
تاکنون پروژه هایی از این طرح برای واگذاری به شرکت ها معرفی شده و تست یکپارچگی طرح جامع مالیاتی قرار است از نیمه دوم سال جاری در سه پایلوت تهران ، اصفهان و کرمانشاه اجرا شود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…