منصور دیاری گفت: صادرات شاهکلید توسعه صنعت فرش ماشینی در ایرانی است. ما باید صادرات خود را به یک میلیارد دلار برسانیم.
منصور دیاری رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در اولین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیمای تهران گفت: صنعت فرش ماشینی ایران طی یک سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار صادرات دارد و این در حالی است که ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار حجم واردات این صنعت بوده است. این بدین معنا است که صنعت فرش ماشینی ۳۰۰ میلیون دلار ارزبری دارد و تراز تجارت آن منفی است.
وی تصریح کرد: صادرات شاهکلید توسعه صنعت فرش ماشینی در ایرانی است. ما باید صادرات خود را به یک میلیارد دلار برسانیم. در زمان حاضر بسیاری از کارخانجات ما با ظرفیت پایین تولید میکنند. در نتیجه ما میتوانیم با به کارگیری ظرفیت خالی تولید میتوانیم تولید را ۵۰ میلیون متر مکعب افزایش دهیم. ضمن اینکه فرش ایران در دنیا خوشنام است و میتوانیم از خوشنامی فرش دستباف استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تکنولوژی ماشین آلات تولیدی نیز بالا است، گفت: کیفیت فرش ایران نیز در دنیا حرف برای گرفتن دارد. نکته دیگر این است که بازار داخلی کشور ما اشباع شده و اگر تولیدکنندگان تا سال ۱۴۰۴ نتوانند بیش از ۵۰ درصد برسانند به مرور از صحنه بازار حذف خواهند شد. از جمله مشکلات صادرات فرش ماشینی میتوان به روابط ضعیف بینالمللی در سطح کلان، مشکل نقل و انتقال مالی، بانکی و بیمهای، ناآگاهی شرکتهای تولیدی از اصول صادرات و کوچک بودن شرکتهای تولیدی است.
همچنین طی مراسمی در پایان همایش از تلاش علمی و اجرائی موفق و حضور رئیس و مسئولین سرای نوآوری فرش ماشینی کشور بعنوان تنها مرجع تخصصی ارائه خدمات علمی ، آموزشی ،تحقیقاتی و اجرائی صنعت فرش ماشینی تقدیر بعمل آمد.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…