Categories: اخبار نساجی

صادرات کاشی ایران به ۲۰ کشور جهان

 

صنعت کاشی و سرامیک ایران در ۱۰ ماهه امسال محصولات تولیدی خود را به بیش از ۲۰ کشور جهان صادر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که کشورهای غربی طی چند هفته اخیر تحریمهای خود را علیه ایران با هدف محدودسازی روابط اقتصادی کشورمان با سایر کشورها تشدید کرده اند، آمار نشان می دهد که صنعت کاشی و سرامیک ایران طی ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۰ انواع محصولات تولیدی خود را به بیش از ۲۰ کشور جهان صادر کرده است.

براین اساس در ۱۰ ماهه سال جاری ارزش صادرات انواع محصولات صنعت کاشی و سرامیک ایران به نزدیک ۲۵۰ میلیون دلار رسید.

پاکستان ، گرجستان ، آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، افغانستان، امارات، تاجیکستان، تایلند، ترکمنستان، عراق، عربستان، روسیه، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، آلمان، ایتالیا، مجارستان، بحرین و سوییس از جمله بازارهای صادراتی صنعت کاشی و سرامیک ایران به شمار می روند.

براساس اعلام انجمن تولیدکنندگان کاشی و سرامیک ایران تولید کاشی و سرامیک کشور در سال گذشته به ۴۰۰ میلیون متر مربع رسید و ایران در حال حاضر پس از چین، اسپانیا، ایتالیا و هند پنجمین کشور تولیدکننده بزرگ کاشی و سرامیک دنیا محسوب می شود.

به گفته رئیس انجمن تولیدکنندگان کاشی و سرامیک ایران طی دهه گذشته سه میلیارد دلار در این صنعت سرمایه گذاری شده است. هم اکنون در بخش تولید کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی حدود ۴۰ هزار نفر به طور مستقیم اشتغال دارند و حدود ۲۰۰ هزار شغل غیرمستقیم نیز در این زمینه ایجاد شده است. همچنین ایران در زمینه در صادرات کاشی و سرامیک رتبه هفتم دنیا را در اختیار داشته و به دلیل حجم بالای ساخت و سازها و تقاضا برای احداث مسکن ایران هشتمین مصرف کننده بزرگ کاشی و سرامیک در جهان به شمار می رود. در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت در ایران در زمینه تولید انواع کاشی و سرامیک فعالیت می کنند.

به گزارش ایسنا، آخرین اطلاعات و آمار منتشر شده نشان می دهد که شرکتهای صنعتی ایران در حال حاضر بیش از ۱۰۰ پروژه را در خارج از ایران در دست اجرا داشته و این تعداد قرار است به ۴۰۰ پروژه هم افزایش پیدا کند.

وزارت صنعت معدن و تجارت هم اکنون با بیش از ۱۲۰ کشور جهان ارتباط صنعتی و معدنی داشته و مسئولیت کمیسیون مشترک ۱۴ کشور به این وزارتخانه واگذار شده که کلیه پروژه های این کشورها را مدیریت می کند. ایران در ۳۵ کشور مختلف جهان نیز دارای پایگاه تولیدی است.

صادرات کالاهای صنعتی و معدنی به ۱۵۹ کشور دنیا انجام شده که از این میان عراق، چین، امارات متحده عربی، هند و کره جنوبی از سهم بیشتری نسبت به سایر کشورها برخوردارند. در همین حال کالاهای صنعتی و معدنی و خدمات فنی – مهندسی صنعت ایران نیز با استقبال بسیاری از سوی کشورهای مستقل جهان مواجه شده است.

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که خاورمیانه، آمریکای لاتین، کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و آفریقا از اولویتهای صادراتی کشور در حوزه های صنعت و معدن محسوب می شوند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

استقبال عالی از چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان(ویدیو)

چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان با بازخورد بسیار عالی و به صورت…

3 روز ago

نمایشگاه کاشان فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن تولیدکنندگان صنعت فرش ماشینی(ویدیو)

کاشان به عنوان قطب صنعت فرش پتانسیل های خوبی در حوزه توسعه بازار هایی برای…

3 روز ago

کنارهم قرارگرفتن تولیدکنندگان راهی برای رشد وموفقیت صنعت نساجی(ویدیو)

شرکت کامل پتروتک شیمی یک شرکت دانش بنیان است که در زمینه تولید مواد اولیه…

3 روز ago

صنعت پوشاک و منسوجات، تجارت بین الملل و الگویابی صادرات به اروپا

ترجمه و اقتباس، تدوین و تحلیل: ابوالفضل قندچی/ دارای دکترای مهارتی (DBA) عصر جدید تجارت…

4 روز ago

هـدف شـرکت فـرجاد تـوان آسـیا کمک به صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی باید در سال های آینده قوی تر و موفق تر…

5 روز ago

بـرگزاری نـمایشگاه صنـایع وابـسته فـرش ماشینی موجب رونق این صنعت می شود(ویدیو)

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان بعد از ۳سال برگزار شد. این…

5 روز ago