مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) با اشاره به رشد ۲ درصد تولید و ۴۰ درصد صادرات نساجی به خارج از کشور در سال ۱۳۹۷ گفت: هم اکنون هفت هزار و ۹۰۰ واحد نساجی با ۲۶۰ هزار نفر در این بخش از صنعت کشور فعالیت دارد .
به گزارش مجله نساجی کهن به نقل از ایرنا ، افسانه محرابی سه شنبه شب در همایش نساجی استان در تالار یزد گفت: دولت مصمم است در این ارتباط کسب و کار را برای تولیدکنندگان هموار و روان تر کند .
وی با بیان اینکه نساجی در شرایط سخت اقتصادی خیلی از کشورها را نجات داد، افزود: با توجه به اشتغال بالای این صنعت و ارزآوری آن می تواند در این شرایط سخت کشور در کاهش تبعات اجتماعی و ایجاد اشتغال تأثیرگذار باشد.
مدیرکل دفتر صنایع نساجی وزارت صمت با اشاره به برخی مشکلات این صنعت و اتخاذ نتیجه برای حل آنها تصریح کرد: برای حل این مشکلات مقرر شد با همکاری پنج کمیسیون مجلس ، حل این مشکلات به شکل قانونی تدوین شود.
محرابی ادامه داد: در شرایط ممنوعیت ورود برخی کالاها به کشور، فرصت خوبی برای تولید کنندگان داخلی فراهم شد و با وجود مشکلات ، آمار صادرات و تولیدات کشور رشد خوبی دارد.
وی تأمین مواد اولیه را لازمه رشد بیشتر تولید و صادرات این بخش از صنعت کشور عنوان کرد و گفت: تصمیمات خوبی برای تأمین مواد در قالب تفاهم نامه به ارزش ۲۱ هزار میلیارد تومان گرفته شد تا هم سرمایه در گردش ، هم طرح های توسعه ای و هم طرح های بالای ۶۰ درصد پیشرفت نهایی شود.
مدیرکل دفتر صنایع نساجی وزارت صمت یادآور شد: قرار بود دستورالعمل تفاهم نامه که نرخ سود آن در مناطق محروم ۱۲ درصد و در مناطق توسعه یافته ۱۴ درصد است، امروز ابلاغ شود.
محرابی افزود: امروز بحث بدون انتقال ارز به عنوان یکی از مشکلات تولیدکنندگان مطرح است که تا ۳۰۰ میلیون دلار برای تأمین مواد اولیه مجوز داریم هرچند که نظر وزیر صنعت ۵۰۰ میلیون دلار است.
وی خبر خوش دیگر را مربوط به کالاهای وارداتی ممنوع شده اعلام کرد و اظهار داشت: ۱.۱ میلیارد دلار ارزش کالاهای وارداتی نهایی صنعت نساجی و پوشاک و ۱۰۰ میلیون دلار مصنوعات چرمی به کشور تعلق گرفته که الان ممنوع شد و از مجموع ۱۰ میلیارد دلار کل صنایع را شامل می شود.
وی اظهار امیدواری تا از این طریق ،به طرح های توسعه ای این دو صنعت که بخشی از امکانات آنها به دلیل مسائل ارزی با مشکل مواجه شده بود، کمک شود و امیدواریم با وجودی که صندوق بین المللی پول ، شرایط سال آینده کشور را سخت پیش بینی کرده است با اعتماد به نفس ، نتیجه مثبت و متفاوتی با این پیش بینی ها را در ایران رقم بزنیم.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت( صمت) یزد هم در این مراسم با اشاره به رتبه دوم یزد با تولید ۲۷ درصد محصولات این صنعت در کشور خاطرنشان کرد: هم اکنون ۶۶۲ واحد نساجی استان دارای پروانه بهره برداری است، اگر صنوف مرتبط را به آن اضافه کنیم به چهار هزار و ۳۰۹ واحد می رسد.
محمدرضا علمدار یزدی اظهارداشت : هم اکنون سه هزار و ۲۹۰ واحد تولیدی دارای پروانه در استان فعال است که زمینه اشتغال بیش از ۱۰۰ هزار نفر را فراهم کرده است.
وی افزود: یکهزار طرح نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در استان وجود دارد که با راه اندازی آنها ۳۰ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد می شود.
رئیس سازمان صمت یزد تصریح کرد: رتبه اول صدور جواز تأسیس و رتبه اول صدور معافیت گمرکی مربوط به این استان است که با این معافیت ها ، روزانه هشت میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید در یزد ایجاد شده است.
علمدار یزدی از کسب رتبه اول پروانه بهره برداری معدن و رتبه اول صدور گواهی کشف معدن خبر داد و گفت: با توجه به کسب این رتبه ها ، این سازمان در سال ۹۶ رتبه برتر را در میان استانها کسب کرد.
وی با بیان اینکه فعالیت نساجی صنعتی در ایران از سال ۱۳۰۴ آغاز شد، اظهار داشت: در یزد هم از همان زمان فعالیت نساجی صنعتی آغاز شد، امروز این استان از پیشگامان آکادمی و صنعتی این بخش محسوب می شود.
محرابی در سفر یک روزه به یزد از چند واحد صنعتی از جمله واحد نقشین یزد در بخش های رنگرزی ، تکمیل و چاپ پارچه پنبه ای با ۱۷۰ نفر اشتغال ، یزدباف با ۸۱۵ نفر اشتغال بازدید کرد.
بر پایه اعلام اداره کل تأمین اجتماعی یزد، ۱۶۰ واحد نساجی در استان فعال است که حدود ۲۳ هزار نفر در این واحدها مشغول کارند و در واقع ۲۷درصد سهم اشتغال یزد مربوط به این صنعت است و ۱۰۰ درصد روفرشی و ترمه و ۸۰ درصد رومبلی ایران در استان تولید می شود.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…