دبیر اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک و نساجی گفت: در صورت تصویب دولت صادرات پوشاک به صورت سبد کالایی کامل و با برند مشخص انجام می شود.
نادر سیف افزود: صادرات پوشاک در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به زمان مشابه سال گذشته حدود ۱۲درصد کاهش داشته است، این در حالی است که این رقم در سال ۸۶ نسبت به زمان مشابه در سال ۸۵ نیز کاهش ۲۰درصدی یافته بود!
سیف دلیل کاهش صادرات پوشاک را افزایش قیمت جهانی آن عنوان کرد و گفت: بالارفتن نرخ دلار و افزایش تعرفه های صادراتی از عوامل کاهش میزان ریالی و حتی وزنی پوشاک بوده است. دبیر اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان پوشاک با اشاره به اینکه عمده صادرات محصولات تولیدی ما به کشورهای افغانستان، عراق، CIS و حوزه خلیج فارس است، گفت: متاسفانه تنها بازار قوی صادرات پوشاک ایران یعنی افغانستان طی یک سال اخیر به تصرف کشور چین درآمده و حضور ما در این بازار نیز بسیار کمرنگ شده است
دبیر اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک و نساجی و چرم در ادامه تصریح کرد: با در نظر گرفتن شرایط فعلی بازارهای جهانی و عدم حمایت دولت از صادرات این کالاها تصمیم گرفته شد با تاسیس یک شرکت تولیدی صادراتی در قالب فروشگاه زنجیره ای به صادرات بپردازیم.به گفته وی، با تاسیس این فروشگاه زنجیره ای یک سبد کالای خاص و کامل با برند مشخص تولید و جهت صادرات آماده می شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…