Categories: اخبار نساجی

صادرات ۴۰۰ میلیون دلاری / فرش ایرانی به چین رسید

رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: صادرات فرش در ۱۰ ماهه امسال ۴۰۰ میلیون دلار بوده و نسبت به سال گذشته که ۵۶۰ میلیون دلار صادرات داشته ایم، باید در دو ماه پایانی به این عدد برسیم.

محمدباقر علیخانی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دائمی گنجینه هنرمندان قالی خوبان در کرمان اظهار کرد: فرش محصولی است که بخشی از کار تزئین و دکور ساختمان را انجام می‌دهد و باید در فضایی قرار بگیرد که بتواند شرایط ایده آل را ایجاد کند و فرش در طراحی دکور ساختمان در دنیا در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تنها یک محصول را تولید و وارد بازار کنیم کار سختی است، لذا به دنبال این هستیم که تولید فرش در کنار محصولات جانبی باشد و این در حوزه صادرات بسیار کمک می‌کند.

علیخانی با اشاره به اینکه فرش محوریت بازار دنیا را دارد، تصریح کرد: از این رو فرش می تواند محصولات جانبی از جمله مبل، پرده و … را همراه خود ببرد و این محصولات می‌توانند به عنوان سِت محصولات فرش قرار بگیرند.

وی بیان کرد: در این راستا زمینه تبلیغاتی خوبی فراهم شده و با هم‌افزایی که ایجاد شده حوزه‌های دیگر می‌توانند در بازار جهانی از فرش ما استفاده کنند.

وی گفت: حدود ۷۰ کشور دنیا اهداف صادرات فرش ما هستند که ۴۵ درصد از محصول در آسیا و ۴۳ درصد به اروپا و سه درصد متفرقه صادر می‌شود.

علیخانی اظهار کرد: در سال جاری حجم صادرات به چین را به عنوان بازار جدید افزایش دادیم، همچنین صادرات به برزیل و افریقای جنوبی داشتیم و با توجه به اینکه دنیا از فرش ما به عنوان کالای هنری قوی شناخت دارد، اثر تحریم‌ها در این حوزه ضعیف بوده و ما نیز به دنبال بازارهای جدید هستیم.

وی تصریح کرد: صادرات فرش در ۱۰ ماه گذشته ۴۰۰ میلیون دلار بوده و نسبت به سال گذشته که ۵۶۰ میلیون دلار صادرات داشته‌ایم، باید در دو ماه پایانی به این عدد برسیم و البته نسبت به سال قبل عقب نیستیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه بیان کرد: تلاش ها برای ثبت مالکیت معنوی فرش ایران نیز آغاز شده و تاکنون شش برند فرش ایران در مرکز مالکیت معنوی دنیا به ثبت رسیده است.

علیخانی با تاکید بر این که با ثبت برند فرش ایران به دنبال محدود کردن رقبای خود هستیم، گفت: اکثر نقش های مورد استفاده در بافت فرش سایر کشورها به طرح های کشور ما بستگی دارد.

وی به دلایل خروج بافنده های فرش از این صنعت و هنر اشاره کرد و گفت: درآمد پایین یکی از این دلایل است و معتقدیم ۵۰ درصد درآمد حاصل از فرش باید به بافنده ها اختصاص یابد.

علیخانی تاکید کرد: نگاه به هنر فرش بافی باید در جامعه تغییر کند و جامعه مطبوعاتی و صدا و سیما در این زمینه نقش مهمی به عهده دارند.

 

————————————————————————————

این مطلب را نیز بخوانید
پیشنهاد سردبیر : الیاف مصنوعی یا الیاف بشر ساخت چیست ؟

————————————————————————————
تحریریه مجله نساجی کهن
ارسال مقالات و ترجمه جهت انتشار در سایت : info@kohanjournal.com

فرم ثبت نام سریع

جهت دریافت آخرین اخبار و رویدادهای نساجی و فرش ماشینی ایران و جهان در فرم زیر ثبت نام کنید
بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه The Holy Art آثار فرش سمیه صالحی

نمایشگاه The Holy Art که شامل یک مجموعه گالری هنری بین المللی واقع در شهرهای…

19 ساعت ago

علی همتی، کارآفرین برتر استان تهران در همایش صنعت و معدن

علی همتی: کارآفرین برتر تهران در همایش تجلیل از تولیدکنندگان صنعت و معدن پیشرفت و…

2 روز ago

حضور ۱۲۰ شرکت خارجی از ۱۳ کشور در نمایشگاه صنعت نساجی

سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نساجی ایران دیروز (۲۹ مردادماه) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران…

4 روز ago

تغییرات جدید در هیات مدیره انجمن دارندگان نشان های تجاری پوشاک ایران

اخیرا به استناد ماده ۲۷ اساسنامه تشکل ها تغییراتی در هیات مدیره انجمن دارندگان نشان…

5 روز ago

کیفیت کالاهای نساجی به کیفیت آب وابسته است

همانطور که کیفیت آب مصرفی روزانه ما بر روی سلامت ما تاثیر مستقیم و مهمی…

6 روز ago

شماره ۸۷ مجله نساجی کهن ویژه نامه مردادماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 87 مجله نساجی کهن استراتژی جدید شرکت…

1 هفته ago