نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش آذربایجانشرقی از صادرات فرش از استان به ارزش بیش از ۵۱۶ میلیارد و ۳۸۵ میلیون ریال بدانیم.
احد هریسچیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجانشرقی، افزود: ۲۴۴ هزار و ۸۲۰ کیلوگرم وزن فرشهای صادراتی استان در سال جاری است.
وی تشریح کرد: کیفیت فرش به دلیل رُکود بازار و بالا بودن قیمت تمام شده تولید کاهش یافته و تازمانی که کیفیت فرش افزایش نیافته و همینطور هزینه تولید کاهش نیافته است، این مشکلات پابرجاست.
نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش آذربایجانشرقی یادآور شد: رتبه اول صادرکنندگان فرش در ایران به آذربایجانشرقی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به شهرستانهای برتر استان در تولید فرش افزود: آذرشهر، مراغه، بناب، شبستر و مرند از شهرستانهای توانمند آذربایجانشرقی در تولید فرش محسوب میشوند.
هریسچیان با بیان اینکه ۱۰درصد از قیمت فرش برای مواد اولیه و ۹۰ درصد بافنده دستمزد بافنده فرش است، گفت: آلمان، روسیه، اتریش، ایتالیا، انگلستان و چین از اصلی ترین کشورهای خریدار فرش آذربایجانشرقی هستند.
وی درباره مهمترین دلایل عدم سفارشپذیری تولید فرش گفت: به دلیل فقدان کارخانههای متمرکز به هیچ وجه قابلیت سفارش پذیری برای تولید فرش امکانپذیر نیست، ضمن آنکه در حال حاضر تولید خانگی فرش و بافت فرش با سلایق بافندگان خانگی را باید از دیگر دلایل میسر نبودن پذیرش سفارش برای بافت فرش قلمداد کنیم.
هریسچیان از تشکیل میزگردی برای تقویت تولید فرش خبر داد و تاکید کرد: تشکیل میزگردی با حضور طراحان، رنگرزان، فروشندگان مواد اولیه و بافندگان از راهکارهای اندیشیده شده برای تقویت تولید و افزایش صادرات است.
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…
مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…