نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش آذربایجانشرقی از صادرات فرش از استان به ارزش بیش از ۵۱۶ میلیارد و ۳۸۵ میلیون ریال بدانیم.
احد هریسچیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجانشرقی، افزود: ۲۴۴ هزار و ۸۲۰ کیلوگرم وزن فرشهای صادراتی استان در سال جاری است.
وی تشریح کرد: کیفیت فرش به دلیل رُکود بازار و بالا بودن قیمت تمام شده تولید کاهش یافته و تازمانی که کیفیت فرش افزایش نیافته و همینطور هزینه تولید کاهش نیافته است، این مشکلات پابرجاست.
نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش آذربایجانشرقی یادآور شد: رتبه اول صادرکنندگان فرش در ایران به آذربایجانشرقی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به شهرستانهای برتر استان در تولید فرش افزود: آذرشهر، مراغه، بناب، شبستر و مرند از شهرستانهای توانمند آذربایجانشرقی در تولید فرش محسوب میشوند.
هریسچیان با بیان اینکه ۱۰درصد از قیمت فرش برای مواد اولیه و ۹۰ درصد بافنده دستمزد بافنده فرش است، گفت: آلمان، روسیه، اتریش، ایتالیا، انگلستان و چین از اصلی ترین کشورهای خریدار فرش آذربایجانشرقی هستند.
وی درباره مهمترین دلایل عدم سفارشپذیری تولید فرش گفت: به دلیل فقدان کارخانههای متمرکز به هیچ وجه قابلیت سفارش پذیری برای تولید فرش امکانپذیر نیست، ضمن آنکه در حال حاضر تولید خانگی فرش و بافت فرش با سلایق بافندگان خانگی را باید از دیگر دلایل میسر نبودن پذیرش سفارش برای بافت فرش قلمداد کنیم.
هریسچیان از تشکیل میزگردی برای تقویت تولید فرش خبر داد و تاکید کرد: تشکیل میزگردی با حضور طراحان، رنگرزان، فروشندگان مواد اولیه و بافندگان از راهکارهای اندیشیده شده برای تقویت تولید و افزایش صادرات است.
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…
فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزهها عبارتند…
صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامینکننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…