صادرکنندگان رتبه دوم سال ۸۶ معرفی شدند

تغییر نگاه راهبردی به توسعه کشور و سوق دادن ظرفیت‌ها به سمت بازارهای هدف و تدوین برنامه جامع در خصوص افزایش صادرات نیاز اساسی کشور است.

به گزارش روابط عمومی وزارت بازرگانی، دکتر میرکاظمی صبح روز یکشنبه ۱۴ بهمن ۸۶ در مراسم تقدیر از صادرکنندگان نمونه رتبه دوم سال ۸۶ با بیان این مطلب و با اشاره به توان بالای کشور در زمینه صادرات کالاهای غیرنفتی، خواستار جهت ‌دهی مناسب و اصلاح راهبردها و محورهای مربوط به توسعه چه در داخل بنگاه‌ها و چه در بخش‌های کلان اقتصاد کشور شد.
وزیر بازرگانی با اشاره به تجربه کشورهای موفق در زمینه صادرات، توسعه مبتنی بر صادرات با نگاه به بازارهای بیرونی و جایگزینی واردات را خواستار شد.
دکتر میرکاظمی بهره‌ورتر شدن منابع، توسعه اشتغال و ارتقای کیفیت را از عمده نتایج تغییر راهبردها عنوان کرد و خواستار تلاش همه دست‌اندرکاران و جهت‌گیری‌های اساسی در این زمینه شد.
وی دسترسی به جهش‌های صادراتی را در گرو حمایت‌های لازم از صادرات دانست و ارتباط اقتصادی قوی با سایر کشورها، توسعه زیرساخت‌های لازم برای فعالیت تجار در کشور مقابل و تلاش برای حضور موثر در سازمان جهانی تجارت را از عمده فعالیت‌های وزارت بازرگانی در جهت تغییر اصلاح و روش‌ها عنوان کرد.
حضور و شرکت موثر بخش‌های خصوصی در نمایشگاه‌های خارج از کشور و اعزام هیات‌های تجاری در تغییر روند صادراتی کشور از دیگر مسایلی بود که از سوی وزیر بازرگانی در جهت تغییر راهبردها مطرح شد.
دکتر میرکاظمی گفت: فرآیند انتخاب رایزنان بازرگانی تغییر کرده و براساس شایستگی آنها و حضور موثرشان در کشورهای هدف است. سفرای ایرانی مقیم خارج از کشور ماموریت دارند تا مشکلات تک‌تک تجار را در کشورهای هدف به‌طور جدی دنبال کنند.
وی ضمن تاکید بر فعالیت جدی اتاق، خواستار تلاش بیشتر برای تعامل با بخش‌های خصوصی به عنوان یک راهبرد بازرگانی شد.
وزیر بازرگانی همچنین از تصویب مجدد ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در بخش حمل و نقل، تدوین استراتژی با توجه به رشد ۵۰ درصدی بازار در جهت هدفمند کردن یارانه‌ها با تخصیص هزینه بیشتر و کمک‌های بلاعوض برای ایجاد پایانه‌های صادراتی در استان ها خبر داد.
علاوه بر آن نمایندگان بخش‌های صادراتی محصولات کشاورزی، صنعت و خدمات فنی و مهندسی ضمن بیان دیدگاه‌های خود و ارایه راهکارهایی برای افزایش میزان صادرات در خصوص مسائل و مشکلات هر بخش، مطالبی بیان کردند.
در این مراسم از ۲۴ شرکت از بخش خصوصی که امتیاز کمتری نسبت به صادرکنندگان قبلی کسب کرده اند، در ۲۰ گروه کالایی از جمله فرش دستباف، فرش ماشینی و موکت، با اهدای لوح تقدیر از سوی وزیر بازرگانی قدردانی شد.

منبع: اداره کل روابط عمومی وزارت بازرگانی

 

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

2 روز ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

2 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

3 روز ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

3 روز ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

3 روز ago

تفکر طراحی رویکردی برای خلق محصولات کاربرمحور و نوآورانه

تفکر طراحی روش یا رویکردی است که به افراد (مانند مدیران محصول یا طراحان محصول)…

4 روز ago