رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: برای حمایت از تولید ملی و تنظیم بازار هوشمند سازی صادرات را باید دستور کار قرار دهیم.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، حمید صافدل با بیان اینکه هوشمند سازی صادرات به معنای استفاده ارز حاصل از صادرات برای واردات است افزود: این روند با مشارکت بخش خصوصی و صادرکنندگان باید بیش از پیش تقویت شود.
وی با بیان اینکه ۷۱ درصد ارز مورد نیاز واردات در سال ۹۰ از محل صادرات تامین شد افزود: میزان ارز مورد نیاز واردات حاصل از صادرات در سال گذشته بدون احتساب میعانات گازی ۵۵ درصد بود که این نشان می دهد به ازای هر دو واحد کالای وارداتی یک واحد صادرات شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در گروه کالاهای پتروشیمی از چند ماه قبل بحث وضع عوارض صادراتی بر محصولات در کمیته کارشناسی شورای صادراتی کشور چندین بار مطرح شد افزود: ما امیدوار بودیم که با وضع عددی از عوارض صادراتی یا ما به تفاوت بتوانیم این موضوع را ساماندهی کنیم اما به دنبال نوسانات شدید نرخ ارز و عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا، اختلاف قیمتی در بازارهای صادراتی بیرون از کشور و در بازارهای داخلی بوجود آمد که تمایل به تامین کالای مورد نیاز صادرکننده در خارج از کشور خیلی بیشتر شد.
صافدل گفت: این مسئله بسیاری از صنایع پایین دستی ما را با رکود و تعطیلی مواجه کرد و به همین خاطر تصمیم گیری شد که اولویت را بر تامین ماده اولیه صنایع پایین دستی قرار دهیم.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…