اخبار فرش ماشینی

صدور فرش کاشان به بیش از ۴۰ کشور دنیا

کاشان در تولید فرش مشکلی ندارد رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان می گوید: ۸۰۰ درصد تولید و اشتغال کاشان در حوزه فرش ماشینی و صنایع وابسته به آن در حوزه فرش ماشینی و صنایع وابسته به آن مانند ریسندگی است، به طوری که حدود ۶۰ درصد خدمات بانکی، حمل و نقل، و رستوران ها در حاشیه فرش ماشینی فعالیت می کنند.

محمود تولایی با بیان اینکه صادرات فرش ماشینی کاشان از آمریکای لاتین شروع شده و در حال حاضر به بیش از ۴۰ کشور دنیا صادر می شود، می افزاید: عمده صادرات فرش ماشینی کاشان به استرالیا،، بلژیک، ترکیه، آلمان، انگلیس، چین، کشورهای همسایه پاکستان، عراق، افغانستان و کشورهای شمالی انجام می شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان ادامه می دهد: حدود ۸۰ درصد صادرات فرش کشور از کاشان انجام می شود، زیرا ماشین آلات کاشان بروزتر از ماشین آلات شهرهایی است که به تازگی در حال بروزرسانی هستند. تولایی درباره مشکلات صادرکنندگان بیان می کند: مشکلاتی که صادرکنندگان فرش کاشان دارند، از نوع مشکلاتی است که بقیه صنایع با صادرات دارند، یعنی نمی توان گفت صادرکنندگان فرش مشکل خاصی دارند. اما در مجموع امروزه همه واحدهای تولیدی با مشکل نقدینگی دست و پنجه نرم می کنند.

وی با اشاره به اینکه صادرکنندگان برای بدست آوردن بازارهای صادراتی تلاش می کنند، تأکید می کند: متأسفانه هزینه بازاریابی و حضور در بازار ها، هزینه بالایی است، به طور طبیعی هر صادرکننده ای با توان و امکاناتی که دارد در بازارها می تواند حضور پیدا کند و برای بسیاری از آنها سخت است، اما تلاش خود را می کنند که در بزرگترین نمایشگاه دنیا در زمینه فرش ماشینی که در آلمان برگزار می شود، شرکت کنند.

به گفته رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان، در چند سال گذشته بیش از ۳یا ۴ واحد تولیدی از ایران در این نمایشگاه شرکت نمی کرد، اما در سال گذشته بیش از ۲۴ واحد که بیشتر از واحدهای کاشان بودند، در نمایشگاه ها حضور یافتند و تولیدات خود را فعالانه عرضه کردند.

تولایی اظهار می کند: برای رسیدن به جایگاه مطلوب صادرات در بازارهای جهانی، باید برنامه هایی مانند شناخت بازار و کادرسازی یعنی کادری که توانایی شناخت بازار و مذاکره داشته باشد را در دستور کار قرار داد.

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی کاشان با بیان اینکه سیستم تولید صادراتی باید سیستمی که برای داخل کشور کالا تولید می کند، متفاوت باشد، می گوید: به عنوان فعال اتاق بازرگانی کاشان تلاش می کنیم دوره هایی تخصصی را با استادان حرفه ای برگزار کنیم تا صادرکنندگان بتوانند در این بخش کادرسازی کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه کاشان در تولیدفرش مشکلی ندارد، می افزاید: برای تلاش صادرات باید تسهیلات ایجاد شود تا واحدهای تولیدی با توانمندی ها، حضور فیزیکی در نمایشگاه ها و بازارها و نیروهای متخصص، بتوانند بر افزایش صادرات موثر باشند. اگر شرایط و امکانات بیشتری در زمینه صادرات فرش به وجود آید هرسال حدود ۲۰ درصد افزایش صادرات خواهیم داشت.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان تصریح می کند: گاهی مواقع دیده شده ارزش کالاها به دلیل کاهش نفت، مشکلات اقتصاد جهانی و مشکلات اقتصادی منطقه کاهش پیدا کرده است.

تولایی بیان می کند: چند سال گذشته تولیدکنندگان علاقه مند بودند کالاهایشان را با نرخ هاب بالاتری اعلام کنند که بتوانند جایزه صادراتی دریافت کنند، بنابراین این تغییراتی که در آمار و ارقام تولیدات و صادرات دیده می شود با واقعیت های میدانی مطابق نیست.

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

2 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

5 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

6 روز ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

6 روز ago

کاربرد فرآیندهای تحت خلا در صنعت نساجی

فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزه‌ها عبارتند…

7 روز ago

ترکیه رتبه دوم را در صنعت منسوجات خانگی خوشخواب به دست آورد.

صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامین‌کننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…

7 روز ago