اخبار فرش ماشینی

صدور فرش کاشان به بیش از ۴۰ کشور دنیا

کاشان در تولید فرش مشکلی ندارد رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان می گوید: ۸۰۰ درصد تولید و اشتغال کاشان در حوزه فرش ماشینی و صنایع وابسته به آن در حوزه فرش ماشینی و صنایع وابسته به آن مانند ریسندگی است، به طوری که حدود ۶۰ درصد خدمات بانکی، حمل و نقل، و رستوران ها در حاشیه فرش ماشینی فعالیت می کنند.

محمود تولایی با بیان اینکه صادرات فرش ماشینی کاشان از آمریکای لاتین شروع شده و در حال حاضر به بیش از ۴۰ کشور دنیا صادر می شود، می افزاید: عمده صادرات فرش ماشینی کاشان به استرالیا،، بلژیک، ترکیه، آلمان، انگلیس، چین، کشورهای همسایه پاکستان، عراق، افغانستان و کشورهای شمالی انجام می شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان ادامه می دهد: حدود ۸۰ درصد صادرات فرش کشور از کاشان انجام می شود، زیرا ماشین آلات کاشان بروزتر از ماشین آلات شهرهایی است که به تازگی در حال بروزرسانی هستند. تولایی درباره مشکلات صادرکنندگان بیان می کند: مشکلاتی که صادرکنندگان فرش کاشان دارند، از نوع مشکلاتی است که بقیه صنایع با صادرات دارند، یعنی نمی توان گفت صادرکنندگان فرش مشکل خاصی دارند. اما در مجموع امروزه همه واحدهای تولیدی با مشکل نقدینگی دست و پنجه نرم می کنند.

وی با اشاره به اینکه صادرکنندگان برای بدست آوردن بازارهای صادراتی تلاش می کنند، تأکید می کند: متأسفانه هزینه بازاریابی و حضور در بازار ها، هزینه بالایی است، به طور طبیعی هر صادرکننده ای با توان و امکاناتی که دارد در بازارها می تواند حضور پیدا کند و برای بسیاری از آنها سخت است، اما تلاش خود را می کنند که در بزرگترین نمایشگاه دنیا در زمینه فرش ماشینی که در آلمان برگزار می شود، شرکت کنند.

به گفته رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان، در چند سال گذشته بیش از ۳یا ۴ واحد تولیدی از ایران در این نمایشگاه شرکت نمی کرد، اما در سال گذشته بیش از ۲۴ واحد که بیشتر از واحدهای کاشان بودند، در نمایشگاه ها حضور یافتند و تولیدات خود را فعالانه عرضه کردند.

تولایی اظهار می کند: برای رسیدن به جایگاه مطلوب صادرات در بازارهای جهانی، باید برنامه هایی مانند شناخت بازار و کادرسازی یعنی کادری که توانایی شناخت بازار و مذاکره داشته باشد را در دستور کار قرار داد.

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی کاشان با بیان اینکه سیستم تولید صادراتی باید سیستمی که برای داخل کشور کالا تولید می کند، متفاوت باشد، می گوید: به عنوان فعال اتاق بازرگانی کاشان تلاش می کنیم دوره هایی تخصصی را با استادان حرفه ای برگزار کنیم تا صادرکنندگان بتوانند در این بخش کادرسازی کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه کاشان در تولیدفرش مشکلی ندارد، می افزاید: برای تلاش صادرات باید تسهیلات ایجاد شود تا واحدهای تولیدی با توانمندی ها، حضور فیزیکی در نمایشگاه ها و بازارها و نیروهای متخصص، بتوانند بر افزایش صادرات موثر باشند. اگر شرایط و امکانات بیشتری در زمینه صادرات فرش به وجود آید هرسال حدود ۲۰ درصد افزایش صادرات خواهیم داشت.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان تصریح می کند: گاهی مواقع دیده شده ارزش کالاها به دلیل کاهش نفت، مشکلات اقتصاد جهانی و مشکلات اقتصادی منطقه کاهش پیدا کرده است.

تولایی بیان می کند: چند سال گذشته تولیدکنندگان علاقه مند بودند کالاهایشان را با نرخ هاب بالاتری اعلام کنند که بتوانند جایزه صادراتی دریافت کنند، بنابراین این تغییراتی که در آمار و ارقام تولیدات و صادرات دیده می شود با واقعیت های میدانی مطابق نیست.

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

فروش ماشین‌آلات نساجی دست دوم باکیفیت

شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائه‌دهنده ماشین‌آلات نساجی دست دوم با…

1 روز ago

برنامه ریزی کامل سرویس و نگهداری پیشگیرانه ماشین آلات ریسندگی – کاردینگ

مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…

4 روز ago

نساجی زیر تیغ واردات

سید شجاع‌الدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…

7 روز ago

رشد ۱۳ درصدی صنعت نساجی کشور

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشت‌ماهه نخست…

1 هفته ago

نمایشگاه بین‌المللی نساجی یزد؛ پل ارتباطی تولیدکنندگان داخلی و بازار جهانی

دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…

2 هفته ago

استقبال گسترده از نمایشگاه Garment Tech استانبول (ویدیو)

سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوری‌ها در صنعت پوشاک…

2 هفته ago