عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: بررسی، تمدید و صدور مجوز فعالیت واحدهای تجاری، صنعتی و معدنی با استقرار دولت سیزدهم تسهیل شد.
«علیرضا حائری» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: بررسی، تمدید و صدور مجوز فعالیت واحدهای تجاری، صنعتی و معدنی در استانها پس از استقرار دولت سیزدهم به خانههای صمت استانی واگذار شده و همین موضوع سبب شده تا شاهد روانی و سهولت انجام کارها در این حوزه باشیم.
وی بیان داشت: بهعلاوه، خانههای صنعت، معدن و تجارت در سرتاسر کشور از بخش خصوصی هستند و بالطبع شناخت خوبی از اهلیت افراد و فعالان اقتصادی دارند که همین موضوع به بهبود عملکرد خواهد انجامید.
خطر افول تدریجی صنعت نساجی
این عضو جامعه متخصصین صنعت نساجی ایران در ادامه به احتمال لغو تحریمها اشاره و با تاکید بر لزوم آمادگی برای این شرایط از سوی شرکتها، تاکید کرد: در این صورت، اولویت صنعت نساجی بر بازسازی و نوسازی ماشینآلات، تجهیزات و خطوط تولید است.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته این مشکل و عقب افتادن از دانش و صنعت روز جهان سبب شده تا روی قیمت تمام شده و کیفیت محصولات نساجی و پوشاک اثر منفی شاهد باشیم.
حائری معتقد است: امروز نساجی به دلیل عدم حضور در بازارهای منطقه و جهان، به یک صنعت داخلی و محلی تبدیل شده و به همین دلیل، کیفیت مساله اصلی و شماره یک این صنعت نیست.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه صنعتگران نساجی فقط با بازار داخلی و تامین آن سر و کار دارند، همچنین به دلیل ممنوعیتهای وارداتی به نوعی انحصار وجود دارد، بر این اساس موضوعات اساسی کیفیت و قیمت تمام شده جدی گرفته نمیشوند که نتیجه این مساله، افول تدریجی صنعت است.
این عضو هیات مدیره خانه صمت استان تهران معتقد است: در صورت رفع تحریمها، باید فضای صنعت نساجی باز شده و از ممنوعیت، انحصار و محدودیت فاصله بگیرد.
وی تصریحکرد: باید تولید صادراتمحور صنایع نساجی تقویت شود که مشخصههای آن ارتقای کیفیت و بهبود قیمت تمام شده محصولات است که در این صورت باید تلاش شود تا مواد اولیه باکیفیت به این صنعت و فعالان آن برسد و بستر رقابتی شدن را آرامآرام و بهتدریج در این صنعت ایجاد کرد.
حائری همچنین با اشاره به عملکرد پنج ماهه تجارت خارجی کشور، خاطرنشانکرد: گرچه این آمارها در هر دو بخش صادرات و واردات رشد حدود ۲۰ درصدی نشان میدهد، اما بررسی تناژ صادراتی در مقابل تناژ وارداتی (نسبت یک به سه) نشاندهنده صادرات مواد خام، نیمه خام یا با ارزش افزوده پایین و در مقابل واردات کالاهای نهایی است.
وی تاکید کرد: این مساله مهم باید نه تنها در صنعت نساجی، بلکه در سایر بخش های صنعتی و معدنی جدی گرفته شود که مورد تاکید وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز هست.
راهحل ارزانقیمت بازیافت پلاستیک و منسوجات؛ یک تیم از شیمیدانان از ژاپن و مالزی روشی…
فناوری پارچههای خنککننده ؛ افزایش بیوقفه دماهای جهانی ما را وارد دورانی از تابستانهای غیرقابل…
در دنیای امروز، توسعه روابط اقتصادی و صنعتی میان کشورها از اهمیت ویژهای برخوردار است…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 89 مجله نساجی کهن تحلیل چالشها و…
لکسون بهعنوان یکی از برندهای معتبر در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی تهران حضور…
نمایشگاه Garment Tech گردهمایی بزرگ فناوریهای پوشاک برای تقویت صادرات ترکیه نمایشگاه Garment Tech استانبول…